Friday, December 30, 2005

Nainen, tyttö WANTED


Tälläisen naisen minä haluaisin! Todella himoittava. Ja rinnat kauniit, pienet - juuri sellaiset joita olisi ihana hyväillä ja suudella pehmeästi. Miehet haluaisi kiskoa tukasta. Minä humalluttaisin suullani. Olisin ahkera ja avoin.

Tänne hän löysi tyylikkään Calvato:n nettisivuilta, kovin etäistä.

Thursday, December 29, 2005

Ikuisesti hehkuvaa:suudelma

Kapinallinen -lähes savukemyönteinen- kuva ( by Vintage Love ) ei tee uudenvuodenlupauksia, vaan räväkkyydellään ja sähköisyydellään saa minutkin jotain kujeilemaan. Uskoisin. Pidän kuvan tunnelmasta.

Vuosi vaihtuu pian. Siihen kuuluu ehdottomasti suudelmat! Suudelma on aistien täyttymistä ja onhan suu oikeastaan sielun tie. henkäys. Huulet maistuvat, tuntuvat pehmeiltä, aroilta ja varovaisilta, samalla kiihkeän vahvoilta. Ahmivat tunnetta, sinua - minua.

Vuosi vaihtuu pian ja on kulunut kauan aikaa siitä kun mm. hehkulampun keksijä, herra Thomas A. Edison teki historiaa elokuvasuudelmalla. Hänen 1896 tuottamansa eroottinen The Kiss- kinetoskooppielokuva sai ensi-illassa hurmaantuneen vastaanoton. Se näytettiin kolmeen kertaan juhlayleisölle! Elokuva kesti reilusti alle minuutin. (Taisi olla n. 20 sekuntia.) Julkisuudessa kankaalta katsotut suudelmat saivat kuitenkin armotonta kritiikkiä moraalisen arveluttavuuden vuoksi ja onhan se -totta vieköön- kuvottavaa katsoa suudelmaa suuresti läheltä. Elokuva kesti reilusti alle minuutin. Ajat ovat kovin muuttuneet.

Voin kyllä ymmärtää miten häkellyttävä kokemus on ollut todistaa ensi-iltasuudelmaa Broadway-näyttelijöiden hartaan intohimon sävyttämillä suuteloilla. Suudelmassa on jotain pysäyttävää, ei tietenkään aina, mutta oikealla hetkellä se on parasta mitä on. Tai se hetki ennen suudelmaa. Hetki ennen.

Sinulla on kauniit huulet, niitä on hyvä katsoa, koskea. Sormella sivellä. Tai kun laitat sormiasi huulilleni. Imen niitä. Oih, sellaiseen ensi-iltaan haluan minäkin. Latautunutta hetkien kilpajuoksua janoisilla huulilla. Ja saa suudella. kiihottavampaa olisi katsoa aistikasta, tuhmaa suutelua kuin lähikuvapanemista.

Muistan sen kerran, kun suutelit huuleni mustelmille! Olit toki äärimmäisen intohimoinen, nälkäisen omistava. En pystynyt estämään, otin vain. Näytin monta päivää monen mustikan-syöneeltä. Niin varmaan kaikki luulivat. Ei, olin vain salaa suutelemassa baarin nurkassa. Liikaa.

Jos en tässä mitään kirjoittele ennen vuoden vaihdetta toivotan jo nyt kaikille lukijoille suudelmarikasta vuodenvaihdetta! Maistelkaa, syökää, ahmikaa ja hellikää! Jo alkaa parempi vuos, ehdottomasti!

Suutelen jalkojasi ja syön spermaasi, siinä oiva uuden vuoden lupaus;)! Hellää ja jaloa. On ajat todella muuttuneet. Taas saimme muuten loistotekstin t-paitaan. En kai uskaltaisi sellainen päällä kulkea, mutta jos joku näkee sellaisen; se olen minä kaapista hypänneenä. Tai joku joka ryösti idean;) Yksinkertaista ja typerää.

Tunnen tällä hetkellä paljon lämpöä, kun ajattelen sinua. Hehkun.

Aasinsiltainen sanaleikki-kirjoitelmani päättyköön tähän. K.I.S.S

Nämä aistikkaat huulet löytyivät: Glamourpunk

Wednesday, December 28, 2005

Glamourpunk

Hmm, Hmm


Huomaan aina laittavani tänne naistenkuvia. Tuntuu ettei miehistä ole ikinä tarjolla tyylikkäitä kuvia. Mutta nyt korjataan tilanne, sillä löysin jotain kaunista!! (klikkaa kuvaa niin näet suurempana!!) Häkeltyisin jos tälläsiä kävelisi kadulla vastaan liituraitoineen.

Muutenkin mielenkiintoinen sivusto Glamourpunk, josta löysin erittäin kauniit rinnatkin. Etsikää itse;) No, laitan pienen kuvan vain. Makuasioitahan nämä. Tietenkään tätä ei voi klikata suuremmaksi... Arvasin, että yrität. Hmm.

O

Loisteliaita valokuvia, brilliant photography, by Calvato

Orgasmi isolla O:lla

Olit aivan kova ja makasit selälläsi. Sellaista miestä pitää käyttää kunnolla.
Hyppäsin päällesi ja painoin tyynyn kasvoillesi, että voin käyttää sinua lelunani häpeämättömästi.Tukahduttaa himoasi ja ruokkia mielikuviasi. Keinuttaa lantiotani, ratsastaa tahdissa joka tuntuu minusta hyvälle. Kiusoitella sinua työntymättä pohjaan asti. Aikani leikittyä sinulla kylmiltäni, tuntui että tarvitsen lisää. Vaihdoin itseni tyynyyn, istuin kiimapillullani naamallesi ja sinä poika sait nuolla kunnolla. Painauduin syvemmälle ja sait maistaa minua. Puristelin rintojani. Käskin sinua laittamaan yhden sormen sisälleni. Voi sitä ihanaa tunnetta raiskata suutasi, melkein pystyin ajateelemaan miltä tuntuisi olla mies ja työntää munaa suuhuun.

Siinä vaiheessa kun kehoni alkaa väristä ja täristä tiedät että laukean naamallesi. Ja siitä vasta innostuin. Ristin kätesi rinnallesi ja aloitin naimisen. Vaikutit niin viattomalta, raiskatulta. Minä paha nainen käytin kehoasi häpeämättömästi itseni tyydyttämiseen. Mutta koko ajan seisokkisi kasvoi ja koveni, sitä et pystynyt piilottelemaan. Ja niin kasvoi kiima sisällänikin. Kovempaa ja kovempaa.

Tuntuu täysin mahdottomalta kirjoittaa sanoiksi miltä tuntuu orgasmi voimakkaimmillaan. Mutta tämä orgasmi sinun päälläsi, kun se lähti tulemaan; koko lantioni tuntui jysähtävän, lämpenevän ja räjähtävän. Täydellisesti, vahvasti ja niin ettei lopulta enää tullut muuta kuin itku.Ei niin että silmät hiukan kostuu yhteisestä herkästä kokemuksesta vaan niin että laukean kyyneliin pakosta. Niin että kyyneleet kuohahtavat ja itku on kuin huuman huipennus. Melkein uikutin. Hervoton olotila. Laukesit sinäkin siinä myrskyssä. Joskus tuntuu, että juuri laukeamisesi saa sen aallon lähtemään lantiostani voimakkaasti. Sykkivä kalusi. Minun myrskyssäni kehoni ei enää ole hallinnassani ja tuntuu oikeastaan uskomattomalta, että ihmiskeho voi tuottaa sellaista nautintoa. Sellaista haluaa lisää. Seuraavan kerran kun pääsen sinua raiskaamaan, käytän kehoasi niin,että pääsen samanlaiseen polttavaan aaltoon. Nain sinua niin kauan, että taju lähtee. Mutta haluan sinun pysyvän hiljaa.

Orgasmit eivät ole minulle itsestäänselvyys. Joskus se tapahtuu helpommin joskus minua saa nuolla reilusti ja enemmänkin. Tai voisi oikeastaan sanoa, että nykyään saan aika usein orgasmin. Mutta oli aikoja aikaisemmassa elämässäni, ettei orgasmit syntyneet miesten kanssa kuin harvoin. Enkä koskaan lähtenyt näyttelylinjalle. Ja kuitenkin nautin seksistä ja koin sen olevan ihanaa, tyydyttävää ja olin kyltymätön. Nyt kun nautin, tulen hulluksi. Ihanaa! Tiedän, että näin voi olla!

Jossain vaiheessa (vuosia, vuosia sitten) tajusin kuinka hyvät orgasmit saan, kun nuollaan klitorista ja kaikki reiät ovat käytössä sormien ja dildon avulla. Huomasin kaipaavani sitä useammin kuin kehtasin pyytää.Olin heräämässä. En vain kehdannut. Meidän suhteessamme on upeaa se, että voi sanoa mitä tuntee, himoitsee, haluaa tai toivoo. Jos on kiltti tyttö toive voi toteutua. Tuhmallekin tytölle voi käydä hyvin;) Tuntui vapauttavalta yksi päivä, kun sanoin sinulle ratsastaessani, että laita dildo samalla peppuuni. Ja laitoithan sinä.

Yksi lelu on ollut jonkun aikaa käyttämättä. Hmm, mieti. Käytettäisiinkö pian?

Thursday, December 22, 2005

Avain-tarina, viimeinen luku


Tarinan loppu tulee julki hiukan liian aikaisin, mutta olen sen verran kiltti tyttö etten jouluna tälläisiä kirjoittele:)Istun vain saparot vinossa joulukuusen alla.

Oikein tunnelmallista joulua ja iloista mieltä kaikille ja kiitokset ken jaksoi lukea tarinan kokonaan! (Kommentoidakin saa, jos uskaltaa!)

Ilta on juuri muuttunut yöksi. 24/24

Haluan avata lukon, mutta sitä ennen kiinnitän hänet käsiremmeille sänkyyn kiinni. Ihan vain varmuudeksi. Hän on vapaa. Hän on minun. Ratsastan hänen päällään, hänen kyrpänsä on kivikova; todella pantava. Lantioni keinuu, tanssii, kiusoittelee. Suutelemme kuin sekopäiset. Irroitan hänet kahleista. Rakastellemme niin täydellisesti. Ihomme sulavat yhteen, tuoksumme, hikemme, äänemme. Spermaa ja pillumehua. Kaikki sulassa sekamelskassa sängyllä.
Hänen kyrpänsä, tuo jumalainen veistos on kuin myrskyävä meri. Haluaisin hukkua, haluan pelastua, haluan hukkua. Haluan rajusti. Välillä itken, luulen hänenkin itkevän, mutta hän tekee sen salaa.

Kylvemme, juomme samppanjaa, nauramme. Turun joulurauhan julistukseen on vielä aikaa. Lempi välillämme on mielestäni suurta taikaa.

Olen kaunis, näen sen hänen silmistään, katseestaan.

Hän on komea, hän tietää sen kun näkee kuinka ryömin; painan posken lattiaan.

Hänen kätensä ovat vahvat, pehmeät; sielu tulta ja jäätä.

Yö on yhtäkkiä aivan hiljainen… Tähdet ovat maailman kattona sinä hetkenä, kun hän kantaa minut takaisin sänkyyn, näyttää miltä tuntuu ikävä. Täysin avoimina hurmassa, rakkauden kiduttavassa nirvanassa, hukuttaudumme toisiimme -leijuen. Hän kuiskaa korvaani: kiltti tyttö.

*LOPPU*
Kuva China Hamilton

Wednesday, December 21, 2005

Kolme yötä




Valokuvaaja: Gorden Thye

Tuesday, December 20, 2005

Sanaton


Olen kiimainen. Mies on kipeä, mutta paranee! Kun hän nukkui päiväunia, minä tyttö runkkasin. En tietenkään mielenosoituksellisesti, sillä jos toisella on paha olo, kyllä sen ymmärtää. Kehoni vain ei suostunut tänään odottamaan. Tuntui kuin veri pakkautuisi ja saisi minut sykkimään vaativasti. Mahdotonta oli olla koskematta.

Helpotti vain hiukan vaikka laukesin kahdesti. Ja turmeltunut mieleni kiihottui uudestaan tästä kuvasta.

Parane pian!

Kuinka ihmeessä, sait minut turmeltua? Hellästi. Herttainen kiltti tyttö olikin kiimainen lutka.

Mistä tiesit sen? Luulen, että se kaikki oli jo siellä, pinnan alla kytemässä. Nostit pintaan.

Missä asuvat irstaat tytöt? Hymyssä -lämpimässä ja viattomassa.

Ja ne hetket, kun saan vapautettuani mieleni kainoudesta ja pystyn puhumaan sinulle tuhmia, ovat ihania. Huvittavimpia tilanteita itselleni on, jos olet sanonut, että puhu mulle tuhmia. Menen aivan lukkoon, suuni ei pysty muodostamaan yhtään sanaa. Ei millään. Seuraavan kerran jos niin käy, kapuloi suuni välittömästi. Etten jää yrittämään sanoja nolostuneena. Punainen pallo suuhun.

Blogin luottokuvittajana: China Hamilton

Avain, 13.

...jatkoa
Seuraavat päivät kuluvat rauhallisesti tai miten sen nyt ottaa. Juoksemme kaupoissa hankkimassa joululahjoja, ruokaa. Kirjoittelen postikortteja, jälleen kerran viime tipassa.

Mietin kuinka vapauttaisin mieheni, hän on osoittanut palvovansa minua, on tehnyt kaikkensa pitääkseen minut tyytyväisenä. Hmm, on vielä jotain mitä hän voisi tehdä… tai ainakin luulla tekevänsä.


23.joulukuuta 23/24

- Musta on mukavaa, kun tiedät mikä on parasta mulle, sanon hänelle. Lähdetään stadiin juomaan pari lasillista. Kävelemme kohti keskustaa, lumihiutaleet satavat puhtoisina, kylmä tuuli antaa niille kyytiä. Alan kertoa miehelleni epäonnisesta Porvoon reissusta, kuten jo sanoinkin tiedät mikä on mulle parasta. Joten saat auttaa, etsi mulle täältä baarista seuraa. – Ei, et voi olla tosissasi, mies epäröi. Pidän kädelläni kiinni avainnarustani, heilutan sitä ja sanon: - Kyllä voin. Tee pieni rundi, katsele ja tule kertomaan löytyykö mitään sopivaa kiihkeän oloista miestä. Odotan tässä. Mieheni lähtee. Hän tekee sen todella. Olen mykistynyt ja jälleen kerran otettu.

Aikaa kuluu ehkä kymmenen minuuttia. – Ei, siellä ole mitään tarpeeksi hyvää sulle. Yksi oli ok, mutta sitten sen vaimo saapui paikalle. Anteeksi. – Mä näin jonkun, kun lähdit, vastaan. Mennään katsomaan. Tule näytän! Siinä me kävelemme baarissa, minä edellä, hän takanani. Nappaan häntä kädestä kiinni, talutan innoissani kuin innostunut lapsi, joka haluaa näyttää jotain suurta, ihmeellistä, yllätyksellistä.

Vien mieheni eteisaulaan, suuren peilin luokse. Peilistä on mukava katsella meitä yhdessä. Hän seisoo takanani. – Tule lähemmäksi, vedän hänet kiinni itseeni. Näytämme hyvältä. – Haluan kanssasi kotiin juuri nyt! Enemmän kuin koskaan...Aika on koittanut, sanon. Sinut halusin näyttää. Poistumme vauhdikkaasti, emme puhu. Sanoja ei tarvita.
...jatkuu

Monday, December 19, 2005

Yksinpuhelua


Saattaa tulla haamupäivitys, kun tein tarinaan kätevät linkit, joista on selkeä edetä. Huomasin ilokseni saaneeni taas uusia lukijoita!(vaikka kyllä heitä katoaakin aina välillä)

Joten (uusille) lukijoille helpotukseksi linkki Avain-jatkotarinan alkuun, joka ei siis kuitenkaan ole blogin alku vaikka samaa nimeä kantaakin:) Kuulostaapa selkeältä.

Kuva löytyi Vintage Fetish Erotica-sivuilta

Avain-tarina, viimeinen luku

Tarinan loppu tulee julki hiukan liian aikaisin, mutta olen sen verran kiltti tyttö etten jouluna tälläisiä kirjoittele:)Istun vain saparot vinossa joulukuusen alla.

Tunnelmallista joulua kaikille ja kiitokset ken jaksoi lukea tarinan kokonaan! (Kommentoidakin saa, jos uskaltaa!)

Ilta on juuri muuttunut yöksi. 24/24

Haluan avata lukon, mutta sitä ennen kiinnitän hänet käsiremmeille sänkyyn kiinni. Ihan vain varmuudeksi. Hän on vapaa. Hän on minun. Ratsastan hänen päällään, hänen kyrpänsä on kivikova; todella pantava. Lantioni keinuu, tanssii, kiusoittelee. Suutelemme kuin sekopäiset. Irroitan hänet kahleista. Rakastellemme niin täydellisesti. Ihomme sulavat yhteen, tuoksumme, hikemme, äänemme. Spermaa ja pillumehua. Kaikki sulassa sekamelskassa sängyllä.
Hänen kyrpänsä, tuo jumalainen veistos on kuin myrskyävä meri. Haluaisin hukkua, haluan pelastua, haluan hukkua. Haluan rajusti. Välillä itken, luulen hänenkin itkevän, mutta hän tekee sen salaa.

Kylvemme, juomme samppanjaa, nauramme. Turun joulurauhan julistukseen on vielä aikaa. Lempi välillämme on mielestäni suurta taikaa.

Olen kaunis, näen sen hänen silmistään, katseestaan.

Hän on komea, hän tietää sen kun näkee kuinka ryömin; painan posken lattiaan.

Hänen kätensä ovat vahvat, pehmeät; sielu tulta ja jäätä.

Yö on yhtäkkiä aivan hiljainen… Tähdet ovat maailman kattona sinä hetkenä, kun hän kantaa minut takaisin sänkyyn, näyttää miltä tuntuu ikävä. Täysin avoimina, hurmassa, rakkauden kiduttavassa nirvanassa hukuttaudumme toisiimme -leijuen. Hän kuiskaa korvaani: kiltti tyttö.

*LOPPU*

Avain, 13.

...jatkoa
Seuraavat päivät kuluvat rauhallisesti tai miten sen nyt ottaa. Juoksemme kaupoissa hankkimassa joululahjoja, ruokaa. Kirjoittelen postikortteja, jälleen kerran viime tipassa.

Mietin kuinka vapauttaisin mieheni, hän on osoittanut palvovansa minua, on tehnyt kaikkensa pitääkseen minut tyytyväisenä. Hmm, on vielä jotain mitä hän voisi tehdä… tai ainakin luulla tekevänsä.


23.joulukuuta 23/24

- Musta on mukavaa, kun tiedät mikä on parasta mulle, sanon hänelle. Lähdetään stadiin juomaan pari lasillista. Kävelemme kohti keskustaa, lumihiutaleet satavat puhtoisina, kylmä tuuli antaa niille kyytiä. Alan kertoa miehelleni epäonnisesta Porvoon reissusta, kuten jo sanoinkin tiedät mikä on mulle parasta. Joten saat auttaa, etsi mulle täältä baarista seuraa. – Ei, et voi olla tosissasi, mies epäröi. Pidän kädelläni kiinni avainnarustani, heilutan sitä ja sanon: - Kyllä voin. Tee pieni rundi, katsele ja tule kertomaan löytyykö mitään sopivaa kiihkeän oloista miestä. Odotan tässä. Mieheni lähtee. Hän tekee sen todella. Olen mykistynyt ja jälleen kerran otettu.

Aikaa kuluu ehkä kymmenen minuuttia. – Ei, siellä ole mitään tarpeeksi hyvää sulle. Yksi oli ok, mutta sitten sen vaimo saapui paikalle. Anteeksi. – Mä näin jonkun, kun lähdit, vastaan. Mennään katsomaan. Tule näytän! Siinä me kävelemme baarissa, minä edellä, hän takanani. Nappaan häntä kädestä kiinni, talutan innoissani kuin innostunut lapsi, joka haluaa näyttää jotain suurta, ihmeellistä, yllätyksellistä.

Vien mieheni eteisaulaan, suuren peilin luokse. Peilistä on mukava katsella meitä yhdessä. Hän seisoo takanani. – Tule lähemmäksi, vedän hänet kiinni itseeni. Näytämme hyvältä. – Haluan kanssasi kotiin juuri nyt! Enemmän kuin koskaan...Aika on koittanut, sanon. Sinut halusin näyttää. Poistumme vauhdikkaasti, emme puhu. Sanoja ei tarvita.
...jatkuu

Avain, 12.

Kotona. Hiljaista. Juon mehua. Pesen hampaani. Näyttääpä täällä kodikkaalta ja siistiltä. Annan hänen odottaa hetken. Kävelen makuuhuoneeseen. Mieheni makaa sängyllä, jonka päätyyn hän on kiinnittänyt ketjun. Ketjun päässä on kaulapanta ja hän. Hänen hiuksensa ovat auki ja pitkät suortuvat lepäävät tyynyllä. Siveysvyö näyttää todella pornolta hänen päällään. Hän on kuin kesytetty leijona. Katse vain ja olen aivan märkä.

Toimin kylmän rauhallisesti. Otan hyllyltä A4-arkin ja laitan sen yöpöydälle. Kaivan laukustani kondomin ja taksikuitin. Laitan ne paperin päälle. – Oletkos miettinyt täällä tuhmia, kysyn. – Olen miettinyt vain sinua, taukoamatta, kuuluu hiljainen vastaus. Riisun vaatteeni ja hyppään mieheni päälle. Nojaan käsilläni sängyn päätyyn, nousen polvilleni. – Nuole, näytä mulle kuinka naista kuuluu nuolla! Painaudun hänen kielensä ahnaaseen, huolelliseen ja armottomaan käsittelyyn. Sietämättömän ihanaa. Hän pitää minua vahvasti otteessaan. Hänen sormensa tuntevat varmasti puristavan sykkeeni, kiima valuu hänen kasvoilleen. Hän nuolee. Nuolee minut kiltisti puhtaaksi. Olen kotona. Jes! Paras kotiin tuleminen sitten viime kerran.

- Olet ollut todella kuuliainen. Itsehillintäsi ja tottelevaisuutesi on ihailtavaa. Haluan palkita toimintasi. Kohtuullisuuden nimissä olisi suotavaa jos saisit panna mua takaapäin, mitä sanot? Huojentunut katse, kiitollisen suloinen. Irroitan hänet sängynpäädystä.

Välinevarastomme on saanut uuden tuttavuuden: dildovyön. Otan sen esille. Vaikka mieheni on hiljaa, katse suunnattuna alaspäin, kuulen kuinka hän kiroaa. Mutta minulla on avain. Ja hänellä on vielä sisua jäljellä. – Haluan kolme kertaa, mutta saat tehdä sen kuinka haluat; käyttäen käsiäsi, dildoa, mitä haluatkin – paitsi kyrpääsi. Asetun kontilleni. Jalassani on kauniit stay up - sukat. Nostan takapuoltani ylöspäin, selkäni on kaarella. Tunnen hänen katseensa. Odotan. Âärettömän kiihottavaa. Tunnen parit läimäytykset pakaroillani, loistavan kihelmöinnin. Hän lopettaa. Siveysvyö muistuttaa olemassaolostaan.

Hän ottaa minua lantiolta kiinni. Hyväilee hellästi ja raapii kevyesti alaselkääni, tietäen herkät kohtani. Hän lähtee keittiöön ja palaa pian mukanaan jääpaloja. Hän hieroo jäällä selkääni, kirjoittaa salaisia viestejä, joita en pysty tulkitsemaan. Jään polttava suudelma jää sulostuttamaan alaselkääni. Tunnen kun pisarat valuvat. Minä sulan. Samassa tunnen kuinka hän tunkee dildon sisääni yhdellä voimakkaalla survaisulla, aivan syvälle. Tuntuu niin hyvälle. Mieheni vetää ”itsensä” ulos ja pienen odottamisen jälkeen lävistää minut uudelleen, takaisin sisälle. Uudelleen, pois, takaisin, takaisin. Hän takoo alkukantaista rytmiään minuun ja dildo laulaa.

Tunnen hänen sormensa anuksessani. Olen täysin tajuttomassa tilassa, kiihko huumaa ja saa minut vaikeroimaan, vaatimaan lisää. Tämä olisi täydellistä, jos minua vielä nuoltaisiin samalla. ( vieras mies kuvio osoittautui minulle liian kovaksi palaksi, mutta en aio luopua fantasiastani kahden miehen kanssa, joista toisen pitäisi olla ehdottomasti mieheni!) Minua pannaan hullunlailla, eikä hänellä ole aikomustakaan lopettaa. Laukean. Laukean. Laukean. Olen häpeämätön.

18.joulukuuta 18/24

Herään aamulla, kun hän silittää hiuksiani, kasvojani. Katselee. Tunnen itseni viattomaksi. Suihkun piristävä voima (ja orgasmi) karkottavat nopeasti viattomat aatteeni. Saan oivan idean. Miesten g-pistehän sijaitsee peräaukossa (tuleekohan nimi jotenkin gay-johdannaisesti). Miestäni voisi piristää saada tuntea kosketukseni.

- Käänny mahallesi! Otan liukastusainetta ja toimin hyvin hellästi, mutta ahnaasti. Painan seinämää etusormellani, tärisytän sormeani. Mieheni liikehtii levottomasti, voihkii hiljaa. Lupaan panna sinua, jos pysyt paikoillasi. Hän lupaa.

Dildovyöllä ja minulla on pian tekemistä. Loistava tunne pistää mies uikuttamaan kiimansa. Hellästi vain panen sinua. Ei se satu. Oppia ikä kaikki. Haluan oppia lisää. Puen päälleni koulutyttömäiset vaatteet. Laitan miehelleni käsiraudat. Kädet ovat selän takana kiinni. Otan avaimen kaulaltani. Mieheni ilme sulaa. – Odota, kuuntele ensin, sanon. Haluan nähdä kuinka tyydytät itseäsi tuolia vasten. Olen tuhman utelias kiimainen tyttö ja kovin tiedonjanoinen. Haluan kuvata, kuinka sinä epätoivoisesti runkkaat. Ilman käsiä.

Häkellyn itsekin esiin tulleesta julmuudestani. Haen videokameran ja annan merkin miehelleni. Hän yrittää epätoivoisesti hinkata itseään tuolia vasten, nolostunut, tuskainen ilme korostuu entisestään videolla – olen siitä aivan varma. Laitan kameran pöydän kulmalle jatkamaan kuvaamista omatoimisesti. Alan masturboida, ihan vain kiusallani. Jatkan aikani. Katsomme toisiamme koko ajan silmiin.

– Tuo on aika säälittävän näköistä ja kyllä ansaitset oikeasti tulla, kun niin kiltisti annoit minun panna sinua. Voin auttaa sen verran, että saat tulla reisilleni. Pidän jalkani tiukasti yhdessä. Makaan selälläni sängyllä ja nostan jalkani ylös. Olen sivellyt itseäni öljyllä ja mieheni kyrpä hankautuu reisiäni vasten, hieman polvieni yläpuolelle, liikkuen liukkaasti. Kamera on siirretty sopivaan kulmaan, jotta saamme ikuistettua herkän jälleentulemisen. Minua panettaa, mutta hillitsen itseni. Annan hänen tulla. Ja sitä ei ihan vähän tulekaan. Olen liimaisen tahmea. Vitsailen hänelle: - Tuli sitten vähän enemmän kuin tippa. Olisikohan syytä viettää tipatonta tammikuuta? Suihkun jälkeen avain palaa kaulalleni. Mieheni on taas lukossa. Käsiraudat avataan.

On elo hellää ja ihanaa.

..jatkuu

Kotiinpaluu


China Hamilton,
mistäpä muualtakaan.:)

Sunday, December 18, 2005

Avain, 12.

Kotona. Hiljaista. Juon mehua. Pesen hampaani. Näyttääpä täällä kodikkaalta ja siistiltä. Annan hänen odottaa hetken. Kävelen makuuhuoneeseen. Mieheni makaa sängyllä, jonka päätyyn hän on kiinnittänyt ketjun. Ketjun päässä on kaulapanta ja hän. Hänen hiuksensa ovat auki ja pitkät suortuvat lepäävät tyynyllä. Siveysvyö näyttää todella pornolta hänen päällään. Hän on kuin kesytetty leijona. Katse vain ja olen aivan märkä.

Toimin kylmän rauhallisesti. Otan hyllyltä A4-arkin ja laitan sen yöpöydälle. Kaivan laukustani kondomin ja taksikuitin. Laitan ne paperin päälle. – Oletkos miettinyt täällä tuhmia, kysyn. – Olen miettinyt vain sinua, taukoamatta, kuuluu hiljainen vastaus. Riisun vaatteeni ja hyppään mieheni päälle. Nojaan käsilläni sängyn päätyyn, nousen polvilleni. – Nuole, näytä mulle kuinka naista kuuluu nuolla! Painaudun hänen kielensä ahnaaseen, huolelliseen ja armottomaan käsittelyyn. Sietämättömän ihanaa. Hän pitää minua vahvasti otteessaan. Hänen sormensa tuntevat varmasti puristavan sykkeeni, kiima valuu hänen kasvoilleen. Hän nuolee. Nuolee minut kiltisti puhtaaksi. Olen kotona. Jes! Paras kotiin tuleminen sitten viime kerran.

- Olet ollut todella kuuliainen. Itsehillintäsi ja tottelevaisuutesi on ihailtavaa. Haluan palkita toimintasi. Kohtuullisuuden nimissä olisi suotavaa jos saisit panna mua takaapäin, mitä sanot? Huojentunut katse, kiitollisen suloinen. Irroitan hänet sängynpäädystä.

Välinevarastomme on saanut uuden tuttavuuden: dildovyön. Otan sen esille. Vaikka mieheni on hiljaa, katse suunnattuna alaspäin, kuulen kuinka hän kiroaa. Mutta minulla on avain. Ja hänellä on vielä sisua jäljellä. – Haluan kolme kertaa, mutta saat tehdä sen kuinka haluat; käyttäen käsiäsi, dildoa, mitä haluatkin – paitsi kyrpääsi. Asetun kontilleni. Jalassani on kauniit stay up - sukat. Nostan takapuoltani ylöspäin, selkäni on kaarella. Tunnen hänen katseensa. Odotan. Âärettömän kiihottavaa. Tunnen parit läimäytykset pakaroillani, loistavan kihelmöinnin. Hän lopettaa. Siveysvyö muistuttaa olemassaolostaan.

Hän ottaa minua lantiolta kiinni. Hyväilee hellästi ja raapii kevyesti alaselkääni, tietäen herkät kohtani. Hän lähtee keittiöön ja palaa pian mukanaan jääpaloja. Hän hieroo jäällä selkääni, kirjoittaa salaisia viestejä, joita en pysty tulkitsemaan. Jään polttava suudelma jää sulostuttamaan alaselkääni. Tunnen kun pisarat valuvat. Minä sulan. Samassa tunnen kuinka hän tunkee dildon sisääni yhdellä voimakkaalla survaisulla, aivan syvälle. Tuntuu niin hyvälle. Mieheni vetää ”itsensä” ulos ja pienen odottamisen jälkeen lävistää minut uudelleen, takaisin sisälle. Uudelleen, pois, takaisin, takaisin. Hän takoo alkukantaista rytmiään minuun ja dildo laulaa.

Tunnen hänen sormensa anuksessani. Olen täysin tajuttomassa tilassa, kiihko huumaa ja saa minut vaikeroimaan, vaatimaan lisää. Tämä olisi täydellistä, jos minua vielä nuoltaisiin samalla. ( vieras mies kuvio osoittautui minulle liian kovaksi palaksi, mutta en aio luopua fantasiastani kahden miehen kanssa, joista toisen pitäisi olla ehdottomasti mieheni!) Minua pannaan hullunlailla, eikä hänellä ole aikomustakaan lopettaa. Laukean. Laukean. Laukean. Olen häpeämätön.

18.joulukuuta 18/24

Herään aamulla, kun hän silittää hiuksiani, kasvojani. Katselee. Tunnen itseni viattomaksi. Suihkun piristävä voima (ja orgasmi) karkottavat nopeasti viattomat aatteeni. Saan oivan idean. Miesten g-pistehän sijaitsee peräaukossa (tuleekohan nimi jotenkin gay-johdannaisesti). Miestäni voisi piristää saada tuntea kosketukseni.

- Käänny mahallesi! Otan liukastusainetta ja toimin hyvin hellästi, mutta ahnaasti. Painan seinämää etusormellani, tärisytän sormeani. Mieheni liikehtii levottomasti, voihkii hiljaa. Lupaan panna sinua, jos pysyt paikoillasi. Hän lupaa.

Dildovyöllä ja minulla on pian tekemistä. Loistava tunne pistää mies uikuttamaan kiimansa. Hellästi vain panen sinua. Ei se satu. Oppia ikä kaikki. Haluan oppia lisää. Puen päälleni koulutyttömäiset vaatteet. Laitan miehelleni käsiraudat. Kädet ovat selän takana kiinni. Otan avaimen kaulaltani. Mieheni ilme sulaa. – Odota, kuuntele ensin, sanon. Haluan nähdä kuinka tyydytät itseäsi tuolia vasten. Olen tuhman utelias kiimainen tyttö ja kovin tiedonjanoinen. Haluan kuvata, kuinka sinä epätoivoisesti runkkaat. Ilman käsiä.

Häkellyn itsekin esiin tulleesta julmuudestani. Haen videokameran ja annan merkin miehelleni. Hän yrittää epätoivoisesti hinkata itseään tuolia vasten, nolostunut, tuskainen ilme korostuu entisestään videolla – olen siitä aivan varma. Laitan kameran pöydän kulmalle jatkamaan kuvaamista omatoimisesti. Alan masturboida, ihan vain kiusallani. Jatkan aikani. Katsomme toisiamme koko ajan silmiin.

– Tuo on aika säälittävän näköistä ja kyllä ansaitset oikeasti tulla, kun niin kiltisti annoit minun panna sinua. Voin auttaa sen verran, että saat tulla reisilleni. Pidän jalkani tiukasti yhdessä. Makaan selälläni sängyllä ja nostan jalkani ylös. Olen sivellyt itseäni öljyllä ja mieheni kyrpä hankautuu reisiäni vasten, hieman polvieni yläpuolelle, liikkuen liukkaasti. Kamera on siirretty sopivaan kulmaan, jotta saamme ikuistettua herkän jälleentulemisen. Minua panettaa, mutta hillitsen itseni. Annan hänen tulla. Ja sitä ei ihan vähän tulekaan. Olen liimaisen tahmea. Vitsailen hänelle: - Tuli sitten vähän enemmän kuin tippa. Olisikohan syytä viettää tipatonta tammikuuta? Suihkun jälkeen avain palaa kaulalleni. Mieheni on taas lukossa. Käsiraudat avataan.

On elo hellää ja ihanaa.

Friday, December 16, 2005

Avain-tarina, 11.

15.joulukuuta 15/24

Syön aamupalaa. Kello on luvattoman vähän. Olen varmasti ainoa ihmisolento, joka on hereillä tässä hiljaisessa talossa.
Haluan metvurstia leipäni päälle ja kohtaan suuren yllätyksen avattuani paketin. Paketin sisällä on mieheni kirjoittama viesti. Ennen kuin luen viestiä palaan kuin salamaniskusta hetkeen, joka on ilmeisesti ollut myös mieheni mielessä jättäessään viestiä. Kun olin tajunnut rakastavani häntä, olin vielä jotenkin ujo tai ne sanat ovat vain niin vaikeasti sanottavia: minä rakastan sinua. J´taime tai Ti amo olisi huomattavasti helpompi lausua (toisaalta hyvä, ainakin tulee harkittua tarkoin kunnes nuo rakkauden sanat tuo julki.) No, joka tapauksessa, en oikein osannut sitä hänelle sanoa, joten kerran ollessani hänen luonaan kylässä kirjoitin hänelle viestin ja jätin sen metvursti-paketin sisään. Ajattelin, että mikäs sen mukavampaa kuin maukkaat leivänpäälliset ja rakkaudentunnustus. Muiston herkistämänä luen mieheni jättämän viestin:

Olen valmis nuolemaan sinut puhtaaksi
oltuasi jonkun toisen miehen kanssa harrastamassa seksiä. Olen todella valmis kaikkeen vuoksesi -mies-

Todellinen masokistini!
Olen todella hämmentynyt, ajat ovat totta tosiaan muuttuneet. Ostoslistani näyttää typerältä pöydän kulmalla. Annan sen olla.

Ajatukseni eivät jätä minua rauhaan, kysymykset sinkoilevat pitkin keittiötä ja sinkoutuvat aina takaisin päähäni esittäen lisäkysymyksiä, välillä aggressiivisesti, välillä ne huutelevat kaikumaisesti minulle takaisin. Mieheni tietää, että minulla on vapaata töistä ja luonnollisestikaan joulun alla ei muuta tekemistä kuin ihmetellä seksuaalisuutemme totaalista läsnäoloa, hah.

Avainleikkimme on varsin mystinen. Kuulostaa aika mielenkiintoiselta, että mieheni haluaa minun vapauttavan itsensä ja voidakseni tehdä sen pyysin häntä miettimään mitä hän olisi valmis tekemään ja pohdinnan jälkeen hän on luvannut jotain mihin ei monen kantti riittäisi ja samalla myös minun rohkeuteni on avainasemassa. En ole ikinä pettänyt miestäni, enkä tee sitä myöskään nyt. Autan vain häntä vapauttamaan itsensä. Sitä saa mitä tilaa.

Mistäköhän hänen tilauksensa on muodostunut? Onkohan hän aivan rikki, epätoivoinen, murtumispisteessä. Vai testaako hän uhkarohkeasti sisuani? Tai ehkäpä hän vain luottaa omaan miehisyyteensä niin vahvasti - uskoen ja toivoen - , että kokeiltuani vierasta miestä juoksen kotiin kiljuen, avaimet ojossa. En tiedä. Sen tiedän, että hän on viisas mies; ottaa kärsimyksensä vastaan kokonaisvaltaisesti, minunkin pitäisi.

Jätän ostoslistan viereen lapun:
Ilmoitan, kun palaan. Ole valmiina. Aloita joulusiivous. P.s. Jos joskus menisimme naimisiin, en tietäisi parempaa päivämäärää kuin 24/7!

En voi hakea miesseuraa tästä kaupungista. En halua ottaa riskiä, että joku tuttu näkisi ja ymmärrettävästi ymmärtäisi väärin. Tarkoitukseni ei ole nöyryyttää miestäni julkisesti. Kaikki mitä tulee tapahtumaan on sopimuksenvaraista, mieheni ja minun välistä. Päätän painua Porvooseen, siellä on varmasti kaunista näin joulun alla.

Istun bussissa. Pornoon Porvooseen. Elämä on yllätyksellistä. Mietin kuka voisin olla, nimeä, pientä tarinaa… Lempi Turusta, syntyjään Helsingistä, opiskelen kasvatustieteitä. Lempi Turusta, kuulostaa sopivan sarjakuvamaiselta tunnelmiini ja oikeastaan aika romanttiselta. Lempi on nainen, joka tulee ja ottaa mitä haluaa. Lempi on sankari ja roisto. Lempi kasvattaa.

Päälläni on siisti jakkupuku ja hiukseni olen sitonut tiukalle nutturalle. Kävin ennen lähtöäni Stockmannilla suihkuttamassa iholleni jotain tuntematonta tuoksua(todellisuudessa se jakkupukukin lähti mukaani sieltä) Tuoksut ovat minulle niin äärettömän tärkeitä, enkä halua tänään, että tuoksuni on minulle rakas, tuttu ja turvallinen. En kaipaa nyt muuta kuin vierasta ja outoa. Saan tänään munaa, hymyilen itsevarmalle ajatukselleni. Bussi on perillä.

Istun paikallisessa baarissa. Otsassani lukee varmasti, että munahaukka saalistaa, sillä miehiä pörrää ympärilläni kiitettävästi. On jotenkin vaikea innostua heistä, päätän odottaa. Juon mustaherukkalikööristä valmistettua totia. Poltan ketjussa. Juon kossuvichyä. Uskomatonta, että istun täällä tavoitteenani löytää sopiva hoito.

Alan jo hiukan huolestua, että eikö yrittänyttä panna. Niin, en ole kyllä juurikaan evääni liikauttanut viimeisten tuntien aikana. Pöytääni saapuu mies. Hän hymyilee kohteliaasti. Keskustelemme hetken, metelissä keskustelun taso ei ole maailmaa mullistavaa. Nimenikin mies on kuullut väärin. – Emmi, hän aloittaa lauseensa, jonka keskeytän välittömästi. Minua ei nyt huvita jaaritella, joten päätän ehdottaa suoraan sanoen: - Lempi ei emmi, lähdetään, haluan tänään juuri sinun kaltaista miestä. Hän juo drinkkinsä korostetun malttamattomasti. Minua suorastaan huvittaa, ei tämä näköjään niin vaikeaa olekaan.

Saavumme miehen asunnolle. Hän löpisee tyhjänpäiväisiä lauseita kauneudestani, rohkeudestani ja kuulemma niin miellyttävästä tavastani keskustella. Kuuntelen aikani ja kävelen hänen makuuhuoneeseen. Hän seuraa kiltisti perässä. Hän yrittää suudella minua, onnistun harhauttamaan hänen aikeensa riisumalla paitani ja hyökkäämällä hänen housujensa kimppuun. – Sullapa on kiire, mies mutisee. – Olen nälkäinen, sanon. – Voin katsoa onko kaapissa ruokaa, mies sanoo aivan vakavissaan, pettyneen näköisenä ja suuntaa askeleensa kohti keittiötä. Voi hitto, mikä idiootti, ajattelen. Onneksi en ole enää sinkku. Joutuisin kokemaan tämän tyylisiä välikohtauksia ilta toisensa jälkeen. – Tarkoitin, että olen NÂLKÂINEN, miehennälkäinen.

Hetkeksi irtaannun itsestäni, sieluni ja kehoni on aina ollut yksi. En pysty tuntemaan mitään. Leijailen jossain faktan ja fiktion välimaastossa. Ajatusteni tie on varsin vuoristoinen. Ylös ja alas. Havahdun, kun tunnen, että mies aikoo tunkeutua sisääni. Työnnän hänet pois. Ja otan alushousujeni kätevästä pikkuruisesta taskusta kondomin. Uskomatonta hölmöyttä tältä miekkoselta.

Mies tunkeutuu sisälleni. Rytmi on hetken aikaa minulta hukassa. Mutta en voi sitä paetakaan. Otan kaiken vastaan kuin nainen. Lantioni tarttuu rytmiin, kiihtyvän tahdin tanssiessa vapaudun ja pistän tämän tuntemattoman vaikeroimaan. Kyllähän Lempin pitää osata lemmentaidot. Mies karjaisee saatuaan. Ja heti kohta jo kuorsaa.

Painun vessaan. Onpa täällä nuhruista. En todellakaan ole kotona. Olin ottanut kondomin puolikovan kalun päältä, solminut sen.(siis sen kondomin) Yksinkertaista. Se on spermaa. Ai niin, ei peseytymistä. Tilanne huvittaa minua, mutta samalla voin todella pahoin. Ajattelen vieraita käsiä reisilläni, kiimaista läähätystä korvissani ja kammottavaa tapaa nuolla korvaani. Ei mitään aistillisuutta. Ei mitään. Vessan peilistä kurkistavat kasvoni. Olen halpa huora – ilmainen. - Ei, Lempi on, peili vastaa.

Puen vaatteet päälleni ja katson asuntoa. Lohdullista, tänne en palaa koskaan. Ajattelen Miestäni, hän varmaan odottaa minua enemmän kuin koskaan. Hymyilen. Kääräisen kondomin talouspaperiarkin sisään. Lumikin sydän ei ansainnut joutua kuningattaren Eebenpuiseen rasiaan, vaan metsästäjä toimitti kuningattarelle metsäkauriin sydämen. Minä toimitan ehtaa spermaa. Ilman tätä kondomia, tämä asia tuntuisi jotenkin aivan turhalta. Päätän lähteä. Hyvätapaisena naisena jätän viestin:

Huomenta! Joo, kiitoksia seurasta. Oli pakko lähteä. ~L~ P.s. Jääkaapissasi ei ole ruokaa

Kuin vihjauksena jätän viestin viereen kondomipaketin, jossa on jäljellä peräti neljä kappaletta.

Paluumatkalla epätodellinen olo härnää minua. Hupaisaa, että vajaa kuukausi sitten pohdin kuinka ryhtyisin siveäksi, tässä olen: varsinainen siveyden ylipapitar! Nauran ja itken. Kävelen pimeässä, kello on aivan liian vähän bussilla menoon. Itseinhon kuvottamissa fiiliksissä hortoilen etsien taksiasemaa. Suoristan selkäni. Kasvatan itseinhosta ironiaa. Vangittu mieheni tuskin kaipaa haavojaan nuolevaa roudan kotiin ajamaa rukkaa. Sieluni tutisee, vatsassani kiertää tuntematon häpeä ja irstaus. Ne yrittävät nousta pintaan. Annan nousta. Oksennan pusikkoon. Nyt olen valmis palaamaan kotiin. Valmis astumaan estradille, saamaan kaiken huomion, ilman että minua tuomitaan. Minulla on miestäni niin ikävä. Laitan hänelle viestin: Olen tulossa. Ole valmiina.

Hän tietää miten haluan hänen odottavan.
...jatkuu

Kuva: China Hamilton

Wednesday, December 14, 2005

Kesäinen muisto pimeän keskelle

Kun oli kesä raiskasit minut laiturille.
Kumihanskat kädessä. Huolellisesti öljyttynä.
Valmistelit minua ja kerroit kuinka aiot pistää minut uikuttamaan.
Rintani näyttivät hohtavilta auringon lämmittäessä öljyttyä ihoani.
Koko kehoni oli sinulle paljas.

Kun runnoit minua voimallisesti, sivelit reisiäni ja kerroit kuinka tuhma tyttö olen, sulin siihen. Useat sormet anuksessani ja turvonnut klitorikseni sormiesi hyväilyssä sai minut vain anelemaan lisää. Lopulta roikotin päätä jo lähellä vettä.
Yritin ikäänkuin karkuun kasvavaa kiimaani ja nolotusta. Uikutin hiljaa. Armoa.

Öljyinen laituri, siihen minun hahmoni jäi. Hymyilin sille vielä seuraavanakin päivänä - maisema kun oli niin puhtoinen.


China Hamilton

Tuesday, December 13, 2005

Ranskatar linssin takaa


Hätkähdyttävä, ihastuttava valokuvaaja Bettina Rheims tarjoilee tälle päivälle suloista, täydellistä naiskauneutta. Lisää linkkejä.

Tämä kuva on aina ollut minulle pysäyttävä. Naiset ovat ihania!

Edit: Lisäyksenä vielä yksi kuva Bettina Rheimsin kuvasarjasta, joka kertoo Jeesuksen elämänvaiheista. Nainen on kaunis kantaessaan lasta.

Avain, 10

Kyllä tämä jatkuu, kun kerran alkoikin. Se, että tarina on muutaman vuoden vanha, ei pitäisi saada minua nolostumaan. Ja se, että miehelleni tämä ei ole uusi, kiinnostava tarina, ei myöskään pitäisi olla este, käyhän täällä muitakin lukijoita.

Ja vielä siveysvöistä sen verran, että asiasta ei siis ole kokemusta. Mieheni tosin haluaisi lukita minut. Ajatus tuntuu kaukaiselta ja joskus ärsyttävältäkin. Ainoa mikä voisi olla hyödyllistä siinä, olisi että oppisin hillitsemään räiskyvää seksuaalisuuttani. Sillä jos olen todella kiihottunuut ja jostain syystä en pääse purkamaan kiihkoani, hypin seinille. Seinille hyppivä akka, ei hyvä.

Ja se miten mieheni on sanonut helliväni minua loputtomasti, jos olisin vyössä, on houkuttava ajatus. Neuvotaanhan ihmisiä pidättäytymään seksistä ja nauttimaan läheisyydestä ei niin sukupuolielinkeskeisesti. Tosin vyö korostaisi sukupuolisuutta äärimmilleen ja saisi kiihkonhetket varmasti turhauttaviksikin. Kun hän nuolisi ihoani juuri siveyvyön reunoilta. Argh. Kidutusta. Mutta se vapautushetki, sitä odottaisin ja se olisi varmasti ennenkokematon fiilis...Spekulaatiota. Ja suostuisin viikoksi, ehkä. Hän sanoisi kaksi. Itkisinkö heti vai käyttäytyisinkö? Oppisinko käyttäytymään?

Mutta tarina jatkukoon...
12. joulukuuta 12/24 ( puolet suunnittelemastani ajasta kulunut )

Saan mieheltäni viestin ja hän ehdottaa, että mentäisiin ostamaan minulle uusia, kauniita alusvaatteita. Sopii mainiosti. Suorastaan ritarillista, mies siveysvyössä halukas lähtemään jouluruuhkiin vapaaehtoisesti ja vieläpä alusvaateostoksille, elektroniikka-osastot kierrämme tällä kertaa kaukaa.

Istun kahvilassa odottamassa häntä. Lusikoin maitovaahtoa kahvin päältä; katselen ikkunasta kun ihmiset kiiruhtavat eteenpäin kantaen muovikasseja. Mietin, että monenkohan mies odottelee kotona siveysvyössä. Katselen heidän ilmeitään, kävelytyyliä, kenkiä, hiustyylejä. Ovatko he pingottuneita, väreileekö suupielissä hymy. Kuinka he kantavat itseään, ovatko aistikkaan näköisiä. Nautin tarkkailusta ja huomaan hymyileväni pikkutuhmille ajatuksilleni. Totuushan on, ettemme ole suinkaan ainoita. Mutta totuuden nimissä on myös sanottava, että tuntuu joskus vaikealta kuvitella asiaa; ihmisten puheet vaikuttavat usein niin sävyttömiltä, että tuskinpa seksuaalisuuskaan on kovin mausteista – kuka tietää.

Kahvi maistuu hyvälle. Näen ikkunasta tutut askeleet, kasvot vilahtavat nopeasti ohitse. Aistin hänen läsnäolonsa jo ennen kuin hän on vierelläni, sillä hänen tuoksunsa on tallentunut aivojeni syvyyksiin ja kasvojen komea profiili iskostunut verkkokalvoilleni ikuisesti. Mukava tunne – yksi parhaista. Nyt hän seisoo vierelläni, suutelee minua todella intohimoisesti, melkein tuntuu ettei hän olisi nähnyt minua ikuisuuksiin.

Lähdemme ostoksille. Olin pyytänyt häntä menemään jo etukäteen kartoittamaan tarjontaa, jotta sovittaminen sujuisi mukavammin. Joululaulut luovat ilmaan ironiaa, jonka vain minä ja mieheni ymmärrämme. ” En etsi valtaa loistoa, en kaipaa Kultaakaan ”.,” tyttökulta, ota siemen multa”, ”kilisee, kilisee kulkuset”, tavaratalon kaiuttimet säestävät viattomasti joulunpunaisten alusvaatteiden sovitusruljanssia. Miesääni kertoo päivän huipputarjouksista, kuuluttaa kovaan ääneen: ” Nyt varmasti maistuisi pipari”. Repeän nauramaan, yhteisymmärryksessä siirrymme kassalle. Jo riittää kaupoissa pyöriminen.

Illalla en saa unta. Mietin kauheutta, joka on alkanut vaivata mieltäni. Mitä jos siveys muuttuukin pysyväksi tilaksi, mieheni lakkaisi haluamasta minua totuttuaan olemaan ilman. Pelottavaa.

Aamulla sanon miehelleni, että haluan olla illalla rauhassa kotona. Hän voisi lähteä radalle poikien kanssa juomaan olutta ja kuuntelemaan musiikkia. Mielessäni ajattelen stimulaatiota kun hän pääsee katselemaan kaunottaria, jotka himoitsevat häntä katseellaan. Minun omaisuuttani ja hänkin varmasti tiedostaa sen - ehdottomasti!

Yöllä saan mieheltäni tekstiviestin: ”Huomaan, että olet ainoa nainen, jolla on minulle todella merkitystä.”
Hmm, ajatukseni taisi toimia. Ihanasti sanottu, olen pakahtua onnesta, mutta vastaan vain lyhyesti: ” Avain?”. Saan vastaukseksi: ” Ei todellakaan pelkästään se, olet mahtava Nainen!” Toivotan hänelle hauskaa iltaa ja kehotan olla hankkimatta liian kovaa krapulaa, sillä tarvitsen hänen kieltään aamulla - tehokkaasti.

Krapulainen mies, eikä pääse panemaan. Surullista katseltavaa, hän kiemurtelee tuskissaan, kääntelee television kanavia edestakaisin, keskittymiskyky on nollassa. Venyttelen jumissa olevia niskojani. Ilman käskyä, hän alkaa hieroa niitä. Ja käy sen jälkeen laittamassa minulle lämpimän kylpyveden valumaan. Rentouttavan kylpyveden hoivassa rentoudun kuin kuningatar; keittiöstä kuuluu kolinaa. Syömme varmasti jotain hyvää tänään. Suihkun lämmin vesi hyväilee nälkäistä kehoani. Sekoan varmaan kohta himon ja vallan kutkuttavaan voimaan.

Pakko myöntää, ihailen mieheni kykyä hillitä itsensä, palvon hänen tapaansa palvoa minua. Näin on hyvä olla, vaikkakin heikkoina hetkinäni (hetket, jotka olen sujuvasti onnistunut salaamaan mieheltäni)
tuntuu, että voisin itkien avata lukon vaikka heti ja panna miestäni puoli yötä, hulvattomasti juopua hänen miehisyydestään. Mutta vallanvaihto vaatisi avaimen, joka polttaa mukavasti rintaani. Ei, en halua siitä vielä luopua. Ja tiedän ettei mieheni älyllä, aistillisuudella ja pelisilmällä leikki ole vielä ohitse!

Hän nukkuu jo. Ajattelin aikani kuluksi piristää häntä ostoslistalla ja pienellä sanaleikillä.
Tuo kaupasta seuraavat: (valmistaudumme mahdollisesti lähiaikoina juhlaan)

Pan suolaa

Reissumiesleipää ja päällysteet

SmArt – savukkeita

Vanilja-jogurttia

Dom Perignon samppanjaa (jokin muukin käy, muttei kuohuviiniä)

..jatkuu..

Monday, December 12, 2005

Solmussa

Mitkä ovat solmujani?
Minne sitä purkaisi pahaa oloaan? Ja kadottaisi sisimpänsä.

Avain-joulutarinalle olisi jatkoa pöytälaatikossa. Kirjoitin sitä silloin ilolla ja rakkaudella - joskus väsyneenä kaiken kiireen keskellä.

En koe nyt siitä minkäänlaista iloa.
Ja sen sanat tuntuvat tyhmiltä.

Ja tuntemattomat lukijani, ettei tulisi turha käynti täällä. Tässä teille kaunis kuva by vintage:


Ja tiedän, ettei sisintään oikeasti pidä kadottaa. Joskus olisi vain helpompaa olla vähemmän tunteva.

Saturday, December 10, 2005

Sain sähköpostia, jossa kysyttiin miltä näytän. Lukija tietysti luo oman mielikuvansa. Ja se voi olla kovin erilainen miltä peilistäni katsova hahmo näyttää.
Miltäköhän minun kuulusi näyttää sanojeni mukaan?

En halua laittaa kuvaani esille.

Niin muuten, rakas mieheni. Unohdin kertoa suuresta kohteliaisuudesta, jonka sain viime viikonloppuna. Minua verrattiin Bettie Pageen. Vaatteiden ja kampauksen voimaa luonnolllisestikin.

Vapaus


Kuuntelen G.F.Händel:in Largoa. Tenorin laulu ja sävel saavat minut olotilaan, jossa kaikki on kaunista, rauhallista, lohdullista ja lohdutonta. Kaikki mitä teen kotona, näyttää erilaiselta Largon soidessa. Kun juon kahviani, katselen valokuvia. Suihkusta tullessani rasvaan kehoani, maalaan huulini punaa.Puen kauniit sukkahousut jalkaani. Nyöritän kenkäni. Suutelen hyvästellen suutasi.

Kun suljen oven, maassa on lunta ja jäätä. Sävel leijailee mielessäni. Kävelen kuin hidastetussa elokuvassa. Kasvot, joita näen vahvistuvat selkeiksi, hauraiksi ja väsyneiksi. Hymyilen vanhalle herralle takaisin. Niin charmikas, särmikäs. Sävelen tarina sielussa ja silmissä. Arvostan elämänkokemusta, jos se huokuu ihmisestä lempeästi. Hän hiukan tutisee. Silmissä on ikiaikaista tuiketta. Hän odottaa.

Minä odotan bussiani. Haluaisin huutaa pysäkin hiljaisuudelle.
"Ombra mai fu
di vegetabile
cara ed amabile,
soave più."

Kaikki tietäisivät miltä maailmassa sillä hetkellä tuntuu.

ja jatkaisin laulamistani:

.."Niin kaunis on maa, niin korkea taivas.
Soi lintujen laulusta kukkiva kunnas
ja varjoisat veet, niin varjoisat veet."

Sopisi hyvin. Bussi ehtisi tulla. Ja mikä parasta vanhan miehen heiveröinen olemus alkaisi loistaa, kun bussin ovi aukeaisi ja ulos astuisi pieni, hymyilevä vanha nainen. Olen kotona taas! Hän ojentaisi kätensä.

Kun minä astuisin bussiin liian korkeiden kenkieni kopistaessa käytävällä, musiikki ei enää soisi päässäni, missään.

Hetken taiat ovat parasta mitä elämässä on. Ja minä onnellinen kyvystäni nähdä ihmeitä ympärilläni.

Ave Marian soidessa ottaisin kengät pois jalastani, vaikka olisi hanki.
Ne eivät sopisi ollenkaan tunnelmaan.
Ja itkisin onnesta, kun astuisin kodin lämpöön.
Kylmästä vapautettu - ei vanki.

Avain, 9.


...jatkoa
10.joulukuuta 10/24
Tottahan toki meilläkin joulua valmistellaan. Katselen ikkunasta kun mieheni piiskaa takapihalla mattoja. Purkaakohan hän seksuaalista turhautuneisuuttaan, himoaa ja kiroaa tilannetta samanaikaisesti? Pohtii, piiskaa, sinnittelee. Hän on kyllä sitkeä.(tai näyttelee urhoollista erinomaisin arvosteluin). Osaanhan minäkin näytellä, että pärjään mainiosti ilman hänen ihanaa kivikovaa kyrpäänsä. Hän jatkaa piiskaamista.

Alan muistella, kuinka yllättynyt olin silloin joskus, kun ensimmäistä kertaa sain tuntea mieheni polttavat läimäytykset pakaroillani; yllättynyt sen kiihottavasta mahdista…

Odotan. värisen. Käteni ovat kiinnitetty nahkaremmeillä sängynpäätyyn. Kaulassani on kaulapanta omistusmerkkinä hänelle. Olen mahallani, pakarat koholla. Odotan. Tunnen kuinka hänen katseensa polttaa selkääni, pakaroitani. Odotan. Hän korjaa asentoani, levittää jalkojani. Sisimpäni on hehkuvaa laavaa, pulppuaa. Odottaminen on sietämättömän ihanaa. Ensimmäinen läimäytys pakaroillani, toinen…lisää. Kovempaa. Enemmän. Välillä hän hyväilee hellästi reisiäni, sivelee pakaroitani parantavasti, silittää, suutelee. Kosketusten vastakohtaisuus korostaa aistillisuuden äärimmilleen, se on nautintoa, puhdasta hekumaa.

Suudellen alaselkääni hän puhuu minulle. Ihastelee pakaroitteni punaa, kättensä jälkiä, merkittyä lihaa.

Hän lopetti mattojen piiskaamisen, takapiha on hiljainen ja minä olen aivan märkä.

Hän huolehtii kuuliaisesti mukavuudentunteestani. Ja masturbointini ohella koti-illat sujuvat mielestäni todella miellyttävästi. Jollain tavalla tietoisuus vangitusta seksuaalisuudesta luo hienoja jännitteitä ja haasteita omaperäiseen ilmapiiriin. Keskustelemme paljon ja mieheni tuntuu hetkittäin varsin mietteliäältä. Olemme usein leikkineet ajatuksilla seksifantasioista, joita olemme pohtineet hyvinkin tarkkaan; tilanteiden kehittymisiä, reaktioita. Halusin tänä iltana avata uuden leikin. – Nyt on tilanne sen kaltainen, että voin erittäin hyvin ilman kyrpääsi, olen täysin tyydytetty. Ja en ole myöskään täysin vakuuttunut vapautumishaluistasi. Mieti, olisiko jotain miten voisit osoittaa mulle, että todella kaipaat tunnetta, kun lävistät mut kyrvälläsi. Mieti sitä. Olen jo väsynyt, lähden nukkumaan, sanon tasaisella, määrätietoisella äänensävyllä. Näen mieheni ilmeestä, että hän kiihottuu sanoistani.

...jatkuu lisää vintage-kuvia

Friday, December 09, 2005

Avain, 9.


...jatkoa
10.joulukuuta 10/24
Tottahan toki meilläkin joulua valmistellaan. Katselen ikkunasta kun mieheni piiskaa takapihalla mattoja. Purkaakohan hän seksuaalista turhautuneisuuttaan, himoaa ja kiroaa tilannetta samanaikaisesti? Pohtii, piiskaa, sinnittelee. Hän on kyllä sitkeä.(tai näyttelee urhoollista erinomaisin arvosteluin). Osaanhan minäkin näytellä, että pärjään mainiosti ilman hänen ihanaa kivikovaa kyrpäänsä. Hän jatkaa piiskaamista.

Alan muistella, kuinka yllättynyt olin silloin joskus, kun ensimmäistä kertaa sain tuntea mieheni polttavat läimäytykset pakaroillani; yllättynyt sen kiihottavasta mahdista…

Odotan. värisen. Käteni ovat kiinnitetty nahkaremmeillä sängynpäätyyn. Kaulassani on kaulapanta omistusmerkkinä hänelle. Olen mahallani, pakarat koholla. Odotan. Tunnen kuinka hänen katseensa polttaa selkääni, pakaroitani. Odotan. Hän korjaa asentoani, levittää jalkojani. Sisimpäni on hehkuvaa laavaa, pulppuaa. Odottaminen on sietämättömän ihanaa. Ensimmäinen läimäytys pakaroillani, toinen…lisää. Kovempaa. Enemmän. Välillä hän hyväilee hellästi reisiäni, sivelee pakaroitani parantavasti, silittää, suutelee. Kosketusten vastakohtaisuus korostaa aistillisuuden äärimmilleen, se on nautintoa, puhdasta hekumaa.

Suudellen alaselkääni hän puhuu minulle. Ihastelee pakaroitteni punaa, kättensä jälkiä, merkittyä lihaa.

Hän lopetti mattojen piiskaamisen, takapiha on hiljainen ja minä olen aivan märkä.

Hän huolehtii kuuliaisesti mukavuudentunteestani. Ja masturbointini ohella koti-illat sujuvat mielestäni todella miellyttävästi. Jollain tavalla tietoisuus vangitusta seksuaalisuudesta luo hienoja jännitteitä ja haasteita omaperäiseen ilmapiiriin. Keskustelemme paljon ja mieheni tuntuu hetkittäin varsin mietteliäältä. Olemme usein leikkineet ajatuksilla seksifantasioista, joita olemme pohtineet hyvinkin tarkkaan; tilanteiden kehittymisiä, reaktioita. Halusin tänä iltana avata uuden leikin. – Nyt on tilanne sen kaltainen, että voin erittäin hyvin ilman kyrpääsi, olen täysin tyydytetty. Ja en ole myöskään täysin vakuuttunut vapautumishaluistasi. Mieti, olisiko jotain miten voisit osoittaa mulle, että todella kaipaat tunnetta, kun lävistät mut kyrvälläsi. Mieti sitä. Olen jo väsynyt, lähden nukkumaan, sanon tasaisella, määrätietoisella äänensävyllä. Näen mieheni ilmeestä, että hän kiihottuu sanoistani.

...jatkuu lisää vintage-kuvia

Muisto kerrosten väliltä



Olimme hississä. Sanoit hiukan painaen päätäsi alaspäin: on kivaa olla pidetty. Tulin aivan lähelle sinua ja jokaisen kerroksen kohdalla kuului klonk!. Minun sydämeni takoi nopeammin. Kun olin aivan kiinni sinussa, tuoksusi oli minun. Klonk! Olisin matkannut korkeammalle.

Kun käänsin yöllä kylkeni, pyysit että kääntyisit sinuun päin.
Silittäessäni sinua hiljaa, koko maailma nukkui.
Ja minä hengitin hiljaa. Äänettömästi. Katselin untasi. Onpa tässä hyvä, ajattelin.

Hellimmillään, avoimena ihminen on haavoittuvaisin. En koskaan halua sinulle pahaa. Sen tiedän vahvasti. Koska olet sinä. Kiitos!

Kuva lainassa täältä.

Thursday, December 08, 2005

Avain, 8.

10.joulukuuta 10/24

Tottahan toki meilläkin joulua valmistellaan. Katselen ikkunasta kun mieheni piiskaa takapihalla mattoja. Purkaakohan hän seksuaalista turhautuneisuuttaan, himoaa ja kiroaa tilannetta samanaikaisesti? Pohtii, piiskaa, sinnittelee. Hän on kyllä sitkeä. ( tai näyttelee urhoollista erinomaisin arvosteluin). Osaanhan minäkin näytellä, että pärjään mainiosti ilman hänen ihanaa kivikovaa kyrpäänsä. Hän jatkaa piiskaamista. Alan muistella, kuinka yllättynyt olin silloin joskus, kun ensimmäistä kertaa sain tuntea mieheni polttavat läimäytykset pakaroillani; yllättynyt sen kiihottavasta mahdista…

Odotan. värisen. Käteni ovat kiinnitetty nahkaremmeillä sängynpäätyyn. Kaulassani on kaulapanta (se on kuin omistusmerkki) Olen mahallani, pakarat koholla. Odotan. Tunnen kuinka hänen katseensa polttaa selkääni, pakaroitani. Odotan. Hän korjaa asentoani, levittää jalkojani. Sisimpäni on hehkuvaa laavaa, pulppuaa. Odottaminen on sietämättömän ihanaa. Ensimmäinen läimäytys pakaroillani, toinen…lisää. Kovempaa. Enemmän. Välillä hän hyväilee hellästi reisiäni, sivelee pakaroitani parantavasti, silittää. Kosketusten vastakohtaisuus korostaa aistillisuuden äärimmilleen, se on nautintoa, puhdasta hekumaa. Suudellen alaselkääni hän puhuu minulle. Ihastelee pakaroitteni punaa, kättensä jälkiä, merkittyä lihaa.
Hän lopetti mattojen piiskaamisen, takapiha on hiljainen ja minä olen aivan märkä.

Hän huolehtii kuuliaisesti mukavuudentunteestani. Ja masturbointini ohella koti-illat sujuvat mielestäni todella miellyttävästi. Jollain tavalla tietoisuus vangitusta seksuaalisuudesta luo hienoja jännitteitä ja haasteita omaperäiseen ilmapiiriin. Keskustelemme paljon ja mieheni tuntuu hetkittäin varsin mietteliäältä.

Olemme usein leikkineet ajatuksilla seksifantasioista, joita olemme pohtineet hyvinkin tarkkaan; tilanteiden kehittymisiä, reaktioita. Halusin tänä iltana avata uuden leikin. – Nyt on tilanne sen kaltainen, että voin erittäin hyvin ilman kyrpääsi, olen täysin tyydytetty. Ja en ole myöskään täysin vakuuttunut vapautumishaluistasi. Mieti, olisiko jotain miten voisit osoittaa mulle, että todella kaipaat tunnetta, kun lävistät mut kyrvälläsi. Mieti sitä. Olen jo väsynyt, lähden nukkumaan, sanon tasaisella, määrätietoisella äänensävyllä. Näen mieheni ilmeestä, että hän kiihottuu sanoistani.

Avain, 7.

...jatkoa
Arki kutsuu taas. Kävelen kohti työpaikkaani. Katselen ihmisiä, kun he kulkevat ohitseni. Tunnen kuin olisin ulkopuolinen. Tunnen olevani erilainen. Mainiota.

Työpaikan kahvitauolla naiset puhuvat, kuinka kiireisenä joulun tulo pitää ja kuinka ukkorähjä se vonkaa, että lemmenleikkeihinkin pitäisi ryhtyä. Huvittuneena kuuntelen heidän tarinointiaan.

Meillä on asiat niin toisin. Ukonrähjä on jumalainen mies ja tällä hetkellä vieläpä täysin halukkaasti alistettu palvelukseeni. Ei vonkaa, ei murahtele tyytymättömästi; odottaa kiltisti antaen kaikkensa. Ihmisten kannattaisi joskus kokeilla, kuinka vahva rakkauden mieli voi olla. Kuinka seksillä pystyy ilmaisemaan niin monenlaisia tunnetiloja, joita meitä kaikissa piilee. En luonnollisestikaan puhu mistään yhden yön sekoiluista vaan vahvasta ihmissuhteesta, antaumuksellisesta rakkaudesta, luottamuksesta, himosta, rajojen rikkomisesta, henkisyydestä, mielen mahdista, nöyryydestä; siitä minä puhun. Voidakseen kävellä ylväästi, on joskus kontattava.

Tiedän sen itsekin.
...jatkuu

Misery loves company








Olin alakuloinen. Joskus toisen piristäminen on helppoa. Jaan tämän vinkiksi, kuinka naisensa saa taatusti hymyämään.Minä ainakin piristyin!

Löhösimme tänään sohvalla ja mies painoi kasvonsa ja silmänsä aivan kiinni kasvoihini ja sanoi:lepuutan silmiäni sussa:)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~¨¨
Lisää ihastuttavan aitoja, tunteisiin vetoavia surullisia nukkeja.

Wednesday, December 07, 2005

Risuja


Olet niin romanttinen. Kävelyreissulla ojennat minulle ihania luonnonkukkia. Joskus jokin kaunis lehti ajaa saman asian.

Risut joudun itse valitsemaan. Olet inhottava ja ilkeä, lempeä samalla. Naurat, kun nätti tyttö haluaa lämmittää pakaransa. En halua, kiukuttelen vastaan. Joku voi kävellä ohitse. Nolottaa.

Kotona riisut. Ja risuni. Hehkuvan kaunis lopputulos.

Kuva China Hamilton.

Tuesday, December 06, 2005

Avain, 6.

...jatkoa
6.joulukuuta, itsenäisyyspäivä 6/24

Kaksi kynttilänliekkiä väpättää. Juhlan tuntua ilmassa. Armeliaisuuden uudet tuulet puhaltavat kotonamme. Olen kutsunut ystävättäreni kylään. Olemme tunteneet toisemme jo pienen ikuisuuden. Räväkkä, reipas, älykäs ja aistikas tyttö. Ystävyytemme on aina välillä saanut intohimoisia intiimejä piirteitä. Mieheni on esittänyt joskus toiveen, että saisi katsella tyttöjen lemmenleikkejä. Olenpa armelias, heh, tänään hän saa katsella. Olen kertonut asiasta ystävälleni( paitsi että miehelläni on siveysvyö) ja olemme sopineet vaikka mikä olisi mieheni tyytyy katselemiseen. Ystävälleni Ninalle järjestely sopii loistavasti. Hänen mielestään on kulunut aivan liian pitkä aika siitä, kun ihomme aistit ovat ilakoineet yhdessä.

Nina saapuu. Kuuntelemme musiikkia, juomme viiniä ja syömme mieheni valmistamia herkullisia dippijuttuja. Katson miestäni. Olen onnen tyttö, Ninan katse myötäilee ajatuksiani. Mieheni näyttää niin helvetin komealta, ylväältä ja älykkäältä. Ruokakin maistuu, mikäs tässä ollessa, myhäilen. Täysin armoillani. Nina hipaisee poskeani. Värähdän. Hän näyttää kauniilta. Voin kuvitella hänen pyörähdelleen kotonaan peilin edessä, miettien mitä pukisi päälleen. Voin nähdä, kuinka hän rasvaa pehmeää ihoaan kosteusvoiteella, mutristaa suutaan; lisää hajuvettä. Kohentaa rintojensa asentoa siirtämällä rintaliiviensä kaaritukia alemmas. Hymyilee. Niinhän minäkin olen valmistautunut.

Tilanne on hetken aikaa hiukan vaivautunut, kunnes sanon haluavani suudella Ninaa. Hän kurottautuu minua kohden. Huulemme kohtaavat. Aivan täydellistä. Vain naisen suu voi tuntua niin pehmeältä, maistua vaniljalta; olla himokas ja samalla niin viaton. Jatkamme, suudelmat sulavat, jatkamme, suudelmat purevat, jatkamme. Näytämme hyvälle ja tunnumme taivaalle; mieheni katse on liimaantunut meihin – kuinkas muutenkaan. Hänen sielunsa huutaa armoa, verensä varmaankin virtaa väärään suuntaan, niin minä luulen. Rakkauteni armosta hän saa katsella.

Hänen rakkautensa minuun on niin armeliasta, että voisin pakahtua onnesta. Vaatteet putoilevat lattialle. Olen niin halukas, täysin estoton. Jalkovälini kosteus valuu jo reisille. Kerrassaan suloista. Nina mutisee jotain, että teillä on kuulemma mukava sänky, mennäänkö testaamaan? – Tule!, kehotan miestäni. Hän seuraa minua, minä pidän Ninan kädestä kiinni, kun kävelemme kohti makuuhuonetta. Laitan mieheni istumaan sängyn vieressä olevalle tuolille, kädet käsirautoihin. Suutelen häntä pitkään, nuolen hänen kaulaansa. Ohimennen, muka vahingossa, hipaisen hänen nännejään. Olet julma! hänen hämmentynyt katseensa kuiskaa.

Aloitamme Ninan kanssa rauhallisesti, hitaasti. Kietoudumme kuin tanssiin. Vartaloidemme rytmi sykkii sisälläni. Hänen kätensä ( naisen kädet tutuvat niin pieniltä, pehmeiltä) ovat alushousuissani, kiusoittelevat klitoristani taitavasti. Hän puhuu minulle kauniisti ja repäisee housuni pois yhdellä repäisyllä ja aloittaa armottoman nuolemisen.
Aukean kuin kukka, laukean. Mieheni alkaa säestää vaikerointiani päästämällä himon tukahduttamia ääniä suustaan.

Nousen sängyltä menen hänen luokseen. Kumarrun lähemmäksi ja puhun hänen korvaansa samalla kuin alaston kehoni on kiusallisen lähellä. – Hiljaa! Pitäisikö sulle laittaa suu tukkoon kapulalla vai sitoa silmät, että pysyisit hiljaa. Ehkäpä haluat nähdä, kun saan maistaa Ninan himokasta lihaa. Katsot, mutta pysyt hiljaa. Mieheni nyökkää.

Tarraan Ninaa reisistä kiinni, sivelen hänen kauniita jalkojaan, näykin reisien sisäpintaa. Hän kiemurtelee ihanasti nostaen jalkoväliään ylemmäs ikään kuin tarjottimelle. Tutki mua! Ei vielä. Haluan ensin tuntea hänen rintojensa pehmeyden, ruusunnuppunännit kieleni kutkuttavassa kiusassa. Jatkamme lempimistä varmasti yli tunnin, uimme hiessä, pillujemme kosteudessa ja viattomuuden rippeissä. Mieheni pysyy hiljaa. Irrotan käsiraudat. Juhlamieli on korkealla ja päätämme lähteä baariin. Kävelemme kaupungin pimeässä, kylmässä yössä. Olen onnellinen ja lämmin.

...jatkuu...

Monday, December 05, 2005

Avain, 5.

...jatkoa tarinaan...
On kulunut jo melkein viikko. Mieheni peittää turhautumisensa kiitettävästi. Kun hän käy suihkussa, katselen häntä ihastellen. Hieron hänen kehoaan, vaahdotan saippualla ihon. Hänen kätensä käsirauhoissa. Hän saa huomioni ja näen kuinka veri virtaa. Taistelen todella himojani vastaan. Olo onneksi helpottaa kun lukitsen vyön. Avaan käsiraudat. Minun mieheni, sinetöitynä, minulle ja vain ainoastaan minulle.

5.joulukuuta 5/24

Tänään vietämme leppoisaa koti-iltaa. Mieheni valmistaa hiton hyvää tulista kanakastiketta. On todella mukava fiilis ja innostumme juttelemaan kaikenmaailman asioista: lapsuusmuistoista, mediaseksikkyydestä, musiikin autenttisuudesta, sankaritarinoista ja himon anatomiasta. Jalostavaa keskustelua
– Lainasin muuten yhden leffan, meinasi unohtua! sanon. Mieheni iloksi olen valinnut mehevän pornoelokuvan. – Perhana sun kanssa, hän sanoo naurahtaen. Miestä syödään. Myöhemmin samana yönä hän saa maistaa miltä maistun. Miltä tunnun, kun laukean hänen kasvoilleen. Sykkivä pillu, tärisevät reidet. Hän saa minut tulemaan niin vahvasti ja kauniisti, että itken. Mestari. Hän sanoo, että on tuskallinen onni saada tuntea sisimpäni. Olen otettu.

...jatkuu

Saturday, December 03, 2005

Avain, 4.

En heti oivaltanut siveysvyön vaikutuksia ja mahdollisuuksia. Yksinkertainen ajatukseni oli estää mieheni runkkaaminen, kun itse olisin siveä. Mutta sehän olisi ollut varsin tylsää, mielikuvituksetonta. Tajusin, että voin saada vaikka seitsemän orgasmia päivässä. Mieheni kieli ei ole vangittuna. Käteni ovat vapaat, mieleni janoinen ja nautinnon tavoittelu vertaansa vailla. Huomasin sen varsin pian.

Rakkauteni armosta virut tuskissasi, rakas mieheni. Häpeämättömästi, leikin, mässäilen kehoni halukkuudella. Pärjään mainiosti ilman kaluasi. Harmittaako se sinua? Niin minäkin luulen. Mieheni saa tutustua masturboinnin avartavaan maailmaan oikein urakalla. Hän näkee minut kaikista mahdollisista kulmista. Näytän varmaan aika haluttavalta, kun olen polvillani, hyväilen itseäni. Antaudun sormieni pehmeydelle. Olen selälläni, jalat levitettyinä, nuoleskelen kiimalta maistuvia sormiani. Hiukset letitettyinä katselen häntä härnäävästi. Välillä teen sen viattomasti, välillä roisisti tungen ison dildon sisälleni. Kiemurtelen, vikisen, panen itseäni antaumuksella, rohkeudella ja nälällä, jolle ei näy loppua. Tuhmasti ja usein. Suihkussa saa hyperorgasmeja, kun kova vedenpaine piiskaa ja nuolee klitoristani, reisiäni. Se ei väsy, jatkaa loputtomasti ja saa minut sinkoilemaan pitkin kylpyhuoneen seiniä. Elämä on loistavaa. Mahtavaa!

Seksuaalisuuteni on herännyt aivan uusiin sfääreihin. Se on kuin kuohuviiniä, poreilee helmiäistä hunajaa; humalluttaa. Mieheni saa siitä päänsärkyä.

Janoan kosketusta, laukean kiihkosta vapautuneesti. Minusta tuntuu, että kävelykin olisi jotenkin äärettömän aistikasta. Vaistoan kehoni liikkeet tarkoin. Olen läsnä ja enemmänkin. Olen kiimainen narttu, en halua olla mitään muuta.
...jatkuu

Thursday, December 01, 2005

Avain 3

tarinan alku, 2. osa ...jatkoa
En tiedä juurikaan mitään siveysvöistä, pitää selvittää asia. Monenlaista välineistöä meiltä kyllä löytyy kotoa, mutta siveysvyö on jotain uutta. Mieheni on oikeastaan aina ollut dominoivampi seksiasioissa ja nautin hänen voimastaan, mahdistaan ja tunteesta, että olen hänen. Minun ei tarvitse pelätä. Olemme sangen onnekkaita. On asioita joihin en puutu, sillä hän tietää ja osaa paremmin. Hän antaa myös minulle tarvitsemani tilan. Tasavertaisuutta parhaimmillaan, kunnioitusta ja välillä sopivasti kapinaa. Niin se siveysvyö Mukava tuo Internet, helppoa. Selailen sivustoja, hmm, tämä näyttää aika hyvältä. Klik, lisää ostoskoriin, kiitos! Oikeastaan olisi aika tyylikästä aloittaa siveyselämä joulukuun ensimmäisenä päivänä. Aikuisten joulukalenteri…

Olen synnin viemää. En pysty keskittymään tai itse asiassa olen niin keskittynyt tulevaan koitokseen, ettei ajatukseni kykene muuhun. Istun aamubussissa matkalla töihin. Vereni kuohuu, olen todella kiihottunut koko ajan, klitorikseni on turvoksissa ja housujeni sauma hankaa juuri sopivasti. Mieletöntä. Ympärilläni vallitseva apatia tuntuu jotenkin niin kaukaiselta, ihmisten höpinät turhilta. Minua kiinnostaa vain ja ainoastaan mieheni vangittu seksuaalisuus, naisellinen mahtini. Ihanaa olla hullu himosta!

1.joulukuuta 1/24
Tänään se tulee tapahtumaan. Olen valmistanut maukkaan illallisen: uunilohta foliokääreessä, hunajasmetanapeitteellä inkiväärin ja muiden oivien mausteiden kera. Purjosipulia, sopivan kevyttä valkoviiniä. Mieheni hymyilee. Ei hymyile kauan. Tunnen piston sydämessäni ja kumman sykkeen sisälläni. Syötyämme istumme mukavasti rupatellen. Hän pitää minua sylissään, silittää kasvojani, sormet piirtävät muotokuvaani, nuolevat profiiliani. Kehrään. Autuasta. Katson häntä silmiin, niin terävästi, lempeästi ja lumoavasti.
- Oletko valmis ylittämään itsesi yhteisestä sopimuksesta? sanon.
- Herätit mielenkiintoni, hmm. Mulla ei varmaankaan ole juuri vaihtoehtoja. Toi sun katseesi on kyllä sellainen, että olisi typeryyttä kieltäytyä. Sitä paitsi luotan suhun, et pistäisi mua varmaankaan kaivoon hyppäämään. Joo haluan, mitä? Kerron ajatuksestani, että haluan hetken hallita hänen himoaan (jouluun asti tai niin kauan, kuin on tarpeellista), saada hänet tekemään kaikkensa, että olisin valmis vapauttamaan hänet, päästämään metsästysviettinsä irti, mietittyään tarkoin saaliistaan, tarkkailtuaan aikansa voimatta iskeä. Päästää himo kasvamaan suuremmaksi, kuin koskaan. Kiduttaa mieltä ja sitä kautta voimistua entisestään. Myyn hänelle sujuvasti ”joulupaketin” siveysvöineen avaimet käteen, kun myyjälle sopii – periaatteella.

1. Hallussani on kaksi avainta, toinen nahkanarussa kaulallani suloisen tehokkaana stimulanttina ja toinen tallelokerossa.
2. Oikeus käydä suihkussa kerran päivässä, vartioituna (kädet raudoissa, minä pesen)
3. Avaimen toimittamisen nopeuttamiseksi suosittelen syvällistä pohdintaa kuinka toimia
(tuskin siihen kehotusta tarvitaan, mieheni pohtii jo varmasti kuumeisesti mihin lupasi ryhtyä).
4. Äärimmäisessä hädässä avainsana: Eebenpuu ( sitä myöskään tuskin tarvitaan)

Sovittu. Ehdotan miehelleni, että mentäisiin kylpyyn rentoutumaan. – Haluan ajella karvasi samalla, sanon. Menemme kylpyhuoneeseen, sytytämme kymmeniä kynttilöitä. Kylpyvesi kimaltaa kynttilöiden lämmössä, hiljaisuus on kuin taikaa. Alan valmistella häntä rituaalimaisesti; hellästi, mutta päättäväisesti. Ajan karvat pois, partaterä liukuu iholla hallitusti. Hänen kalunsa kovettuu. Se on kuin veistos, niin kaunis. Terskan kaari on kuin samettia. Nuolen, katselen, nuolen, imen. Se sykkii. Puhdas. Minun likaiset ajatukseni.

Suutelen häntä, hän katsoo minua tavalla, jota en koskaan pysty sanoilla kuvaamaan. Täyttymystä. Pidän mieheni pitkiä, paksuja hiuksia otteessani, painan hänen päänsä ammeen reunalla olevalle niskatyynylle. Hän sulkee silmänsä. Sulamme suudelmiin, puremme, näykimme. Pyörittelen hänen nännejään sormillani, nipistän, puristan, suutelen ja satutan. Hän voihkii. Tunnen olevani kostea, turvonnut, sykkivä. Kun kosken häntä, tuntuu melkein kuin klitoristani hyväiltäisiin samalla. Mystinen yhteys. Hän alkaa liikuttaa lantiotaan, kova otteeni hänen nänneistään saa hänet uskomattoman kiihkon valtaan. Haluaisin survaista hänet sisääni. Kovaa. Hän tarraa hiuksistani kiinni, puree kaulaani ja nuolee korvalehteäni – syö minua. Olen kiihkosta sekaisin, mutta nousen kylmänrauhallisesti ammeesta ylös. Hän katsoo minua kysymysmerkkinä. Palaan heti kohta mukanani siveysvyö. – Oletko jo hankkinut sen? mieheni kysyy epäuskoisena. – Hiljaa! sanon. Ylös! Lukossa.

Olen suorastaan ylpeä itsestäni. Pystyin jättämään hänet nälkäiseksi. Hän voi kaiholla ajatella kuinka olisi pannut minua niin, että olisin huutanut. Emme puhu mitään koko iltana. Menemme nukkumaan. Olen alasti, ihoni tuntuu pehmeältä ja lämpimältä. Sängyn toinen puoli on tyhjä, sillä nukumme aivan kiinni toisissamme.

...jatkuu