Saturday, March 25, 2006

Olen - ajatuksestakin


Kun sain katsoa silmiisi, hukuttauduin siihen hetkeksi.
Palvoa, palvoa, ajattelin mielessäni. Sanoit, että minun pitää sulkea silmäni tai katsoa suoraan eteenpäin. Mutta katseesi oli verkkokalvoillani, vaikken sinua nähnyt. Silmäni kiinni. Äänesi, kätesi ympärilläni.Olin omistettu, valmisteltu ohjeiden mukaan ja aistit avoinna, sinulle. Korsettini nuoli lantioni kaarta, rintani olivat paljaana ja sinä otit ne täydellisesti. Olisin voinut huutaa.Haljeta himosta. Olin niin täynnä himoa sinua kohtaan. Sinä minua.

Olen - ajatuksestakin.

(..jatkuu kun ehtii, kiitos olit mahtava!)

Upea maalaus "Rautakorsetti" :Thérèse Österholm, jolla on Muodon muutoksia-näyttely 30.3.asti Valter Cafessa. Itse kävin katsomassa hänen taulujaan Korjaamon baarissa olleessa näyttelyssä.

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Hieno taulu. Pitää varmaan mennä katsomaan näyttelyä!

7:00 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Hienosti sanottu, olen - ajatuksestakin. Minä tunnen samoin, himoa ja halua miestä kohtaan ja kostun jo pelkästä ajatuksestakin. Ajatuksella on suuri voima, ja on niin ihana odottaa toista, olla valmis, leikkiä ajatuksilla. Ja vallankin kun toinen osapuoli tietää tämän, että no nyt se ajattelee minua ja minä sitä. Niin, suhteemme ei ole julkinen joten siksi joudumme seurassa leikkimään ajatuksilla jotka saavat täyttymyksensä sitten joskus tilaisuuden tullen.

10:39 PM

 
Blogger -mihaella- said...

Kiitos Milli :)

9:50 PM

 

Post a Comment

<< Home