Wednesday, March 29, 2006

Pastilleja

Vanhoissa mainoksissa on sitä jotain;)

3 Comments:

Blogger -mihaella- said...

Oi, kiitos palautteesta:) Niin, kuvien kauneus ei tietenkään ole ansiotani, paitsi pettämätön maku valita kauniita kuvia, hehe. Ja linkkien takaa löytyy lisää kauniita kuvia.

Pitäisi lähteä hiukan nettiin seikkailemaan, sillä huomaan että olen kiintynyt muutamiin kuvaajiin, olisi jännittävää löytää lisää upeita kuvia, sillä aihepiiristä löytyy kovin monentasoista tavaraa..

Ja kiva kun kävit, saa täällä käydä lukemassa ja kommentoimassa :)

10:43 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Hah, mitäköhän sitä tykkäisi ;)

Tiedätkö mitä...kun olen täällä vieraillut ja lukenut näitä juttuja ja katsellut kuvia, niin oma blogini on alkanut tuntumaan irvokkaalta ja rumalta. Tosin, enpä ole siitä aikaisemminkaan pitänyt, mutta nyt se tuntuu vielläkin enemmän latistuneelta vitsiltä, joka ei edes enään naurata.

Täällä on kaunista käydä :)

10:54 PM

 
Blogger -mihaella- said...

Hei Lady Not,
jotenkin kurjaa jos koet blogisi olevan irvokas ja ruma.:(
Itse sensuroin tekstejäni ja osa ei päädy tänne ollenkaan, jokin ujous iskee.
Mieheni sanoo joskus,että olen aika mielenkiintoinen yhdistelmä viatonta runotyttöä, joka on oikeasti aika tuhma. Tuhmemmaksi tulen koko ajan.

Mutta arvostan palautettasi, kiitos.

Näin viime yönä unta , että laitoin kuvani tänne hetkeksi, vilautin ikäänkuin uhmakkaasti, tältä tämä neito näyttää...Täysin tunnistettavan kuvan, vain hetkeksi. Ja unessa heti mietin mitä jos joku sellainen tuttu, jonka en haluaisi tietävän kiimaisia juttujani olisi nähnyt sen..

10:59 AM

 

Post a Comment

<< Home