Monday, March 20, 2006

Kuva:China Hamilton
Nautin suihinotosta. Siitä kun saan tyydyttää sinua. Melkein mikään ei tunnu niin mainiolta, kuin sanasi: tuntuu taivalliselta! Ja kannustushan innostaa tyttöä ahkerammin, innnokkaammin ja nöyremmin hommiin. Nautin suutelusta, pakatoistasi.

Kun harjasit takkuuntuneita hiuksiani, pidit kaulapannastani kiinni, olin sinun täysin. Kun rauhoitit minua otteessasi ja hieroit, silitit lempeästi kasvojani, leukaani, opetit, että kannattaa hengittää välillä:) En olisi joskus uskonut, että suuseksin antaminen voi olla niin täyttymyksellistä. Rakastan sinua kokonaan.;)

Kuvasit videokameralla, kun olin vessan lattialla polvillani edessäsi sinä suussani. Kuvaus hämmensi hiukan, sotki minun hurjaa intoani ja antautumistani. Sitä täytyy näemmä harjoitella. Otetaan joskus kunnon kameralla, jalustalla niin että sen unohtaa.

Laukesit oikein syvälle suuhuni. Hmm.

Vinkki miehille, joskus voi olla hauska "kiusata" naista suloisella leikillä: saat munaani niin paljon sisällesi kuin se mahtuu suuhusi. Mies voi pitää kättään merkkinä. Minä olen saanut kurkkuni kipeäksi tässä leikissä.:(

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Mikäs sen ihanampaa kuin antaa rakkaalleen sitä mitä tämä haluaa.

Tuli mieleen toinen hauska kisailu: Ennen kuin aloitetaan, sovitaan, että nainen ottaa hetken päästä miehen kalun kokonaan suuhunsa, mutta sen tulisi olla silloin vielä velttona. Mies yrittää siinä sitten hillitä erektiotaan, ja nainen tekee kaikkensa saadaakseen miehen kovaksi ennen suihinottoa. Kumpi onnistuu, saa palkinnon -- tietysti! Leikki on miehelle hmm... haasteellinen ;)

4:27 PM

 
Blogger -mihaella- said...

Joo leikkiminen on kivaa ja vapauttavaa!

6:35 PM

 

Post a Comment

<< Home