Sunday, February 19, 2006

Lähes sanaton


En muista olenko hehkuttanut täällä julkisesti, kuinka loistavia leluja anaalitapit ovat! Ja muutama vuosi sitten en edes ollut nähnyt sellaista. Missä ihmeen luostarissa olinkaan kasvanut. Hyvä niin.

Turmeltuminen on ollut ihanaa, rohkaisevaa ja vapauttavaa. Ja se, että sinun kanssasi olen ollut neitseellinen monissa asioissa ja olen muuttunut sinun lutkaksesi tuntuu niin hienolta. Tämä lutkuus on silkkaa rakkautta!

Muistan kun ensi kerran opetit minulle tapin käyttöä ja se oli liian iso, pelottava ja hämmentävä. Sattui aivan kamalasti. Mutta palkinto odotti jo siinä kun nuolit ja hellit minua tapin painaessa seinämiä röyhkeästi. Poisotto oli myös traumaattinen kokemus. Mutta ei ole enää. Tänään sanoin yllättävän lauseen: voisin oikeastaan melkein aina pitää tappia kun panemme, ja kun nuolet minua. Et vastustellut.

En ehkä tiedä parempaa tapaa saada orgasmia, kuin istua naamallasi. Sinä nuolet kiimaani kuuliaisesti ja hyväilet pilluani sormella ja liikutat kädelläsi tappia varovaisesti. Olen siinä tulessa. Lennossa.

Tänään leikimme loistavaa leikkiä. Ujostuttaa kirjoittaa yksityiskohtia. Jos vaikka naapuri lukee. Ja kuulee voihkintani vieläkin. Sinä tiedät kyllä.;)

Jo täysin tyydytettynä -lisää. Nainen ja tappi, mies selällään.

Sanat vievät tästä kaiken parhaan kiiman, mutta olisin voinut repiä sinut palasiksi, niin himoissani olin. Ratsastin sinulla, sinä minussa ja tappi. Olin tuhma, irstas - onnellinen. Ja nautin siitä. Nautin siitä niin etten pysty ymmärtämään. Olet ihana. Paras. Ihanin.

Nuolemaan.


Loistokasta kynätyöskentelyä: Milo Manara

5 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Mihaella, tekstejäsi on aina niin ihana lukea !Kirjoitat kauniisti seksistä, olematta porno vaan eroottinen. Puhut kuin suullani monesta asiasta, kunpa vielä repäisisin rohkeutta olla yhtä estoton kuin sinä !

11:31 AM

 
Blogger -mihaella- said...

Kiitos palautteesta anonyymi:)!
Niin, asioiden kokeileminen hyvässä hengessä oikean kumppanin kanssa vapauttaa kyllä todella. Luottamus ja nauru ovat todella tärkeitä.

Olen joskus itsekin vielä välillä hiukan estoinen. Tarkoitan lähinnä, etten saa sanoja suustani. Tuhmien puhuminen syntyy vain määrätyssä tilassa ja silloin se on itsellekin todella kiihottavaa. Usein sanat ovat mielessäni, mutt se että ne sanoo ääneen on paljon vaikeampaa.

Minulle kirjoittaminen on helpompaa, mutta ilokseni olen huomannut että uskallan yhä useammin avata suuni sängyssä, hmm, siis noin sanallisesti myös. Oppia ikä kaikki.

11:51 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Juuri sanoit taas asiat oikein. Luottamus on tärkeää, ja itsellä uskallus toimii kyllä jo myös kirjallisesti. Kumppani nauttii kirjeistä (oikein paperiversioitakin, on kuulemma hieno kutina nähdä kirjekuori postilaatikossa )ja sähköpostia, tekstiviestejä. Myös puheluissa tulee puhuttua estottomasti välillä ja käytännön seksikin on ihanaa, mutta vielä siinä kun uskaltais pyytää toista tekemään juuri sen josta on jo puhuttu ! Mikä lie häveiäisyys iskee silloin ? Tai oikeastaan sitä toivoisi toisen olevan ajatustenlukija, että ota minut nyt, tee nyt se mistä tiedän meidän molempien nauttivan. Noh... pitkän välimatkan takia seksi on satunnaista ja aina ihanaa, ja täytyypä myös avata sitä suuta siellä sängyssäkin vähän lisää, sanallisesti :-) Jään odottelemaan kirjoituksiasi ! Edelleen sama anonyymi.

1:30 PM

 
Blogger Farewell said...

Sinä olet kyllä elävä esimerkki siitä, että jos tytölle vaan oikealla tavalla esitellään anaaliseksi ja hän sen ottaa avoimin mielin ja ennakkoluulotta vastaan niin ei siitä kovin helposti voi olla pitämättä ;) Toki aina on poikkeuksia, mutta suurimmalle osalle väittäisin sen olevan suuri tutkimaton nautinnon lähde.

8:44 PM

 
Blogger -mihaella- said...

Anonyymi, tuo kuulostaa siltä että pian kirjoittamasi kirjeet toteutuvat:), joku kerta kuiskaat varovasti mitä mielessä on juuri sillä hetkellä.. Tai sitten sovitte juuri ennen tapaamista tekstiviestein mitä voisi tapahtua..Silloin molemmilla on jo jonkinlainen mielikuva toivomuksista ja lähtöasetelmista. Kuuulostaapa tekniseltä, mutta joskus helpottaa paljonkin kun on "ohjeet" mielessä.

Ja farewell, kyllä olen elävä:)Kokeiluissa ei voi koskaan käyttää liikaa liukasteita, monelle jää ikävä fiilis juuri sen kivun vuoksi. Liian nopea työntyminen ja jännittäminen eivät tee tottumattomalle todellakaan hyvää...Mutta kun on vauhtiin päästy niin, uskon myös että nautintoa riittää useimmille.

9:30 AM

 

Post a Comment

<< Home