Wednesday, June 28, 2006

Kesätunnelmissa

Andy Dendy
Kun olet ollut poissa kotoa tekstiviestiemme sisältö on saanut posket punoittamaan ja mielikuvat leikeistä vyöryy todella syvälle. Poistan niitä puhelimesta, vaikka tahtoisinkin säästää.

Tänne kirjoittelusta ei ole tullut mitään, pitäisi kirjoittaa suuri, haasteellinen jatkotarina, joka olisi totta. Senkin nimi olisi avain, kuin edeltäjänsä (joka tosin perustui fantasiaan). Tai Koru. Fantasiamme ja todellisuuden sekoittaminen on käynyt välillä käsittämättömän läheiseksi; hienon hieno raja kuljee ja en täysin ole pystynyt hahmottamaan missä. Yksittäiset sanat ovat saaneet suuria merkityksiä. Eräänä iltana kun toivoin, että olisit jo palannut, heittäydyin totaalisen tuhmaksi. Kerroin sinulle kaikki yksityiskohdat puhelimessa.

Käymme myös jonkinlaista valtataistelua, valta otetaan ja ansaitaan. Hyvässä hengessä. Kokeilen rajojani, joskus jopa onnistun, välillä heikommin. Mutta olen kokenut uusia, mielenkiintoisia, erikoisia asioita. Olen kasvamassa, mutta en tiedä minne. Ja näethän - olen taas pian kontillani. Sinulla on minuun vahvuus, joka ei katoa. Lähtisitkö kanssani kävelylle mukavan eväsretken jälkeen...

Lämpöä, raakuutta, hellyyttä, himoa. Tätä kaikkea haluan kanssasi niin kovasti. Se viesti jäi puhelimeeni.

Tuntuu, että blogini on kesälomalla. Tuntuu, ettei hetkien intensiteettiä voi tallentaa. Tuntuu kuin vain sinä ja minä ymmärtäisimme.

Emme edes me. Hullua on kesä, lempi ja lupaus!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home