Sunday, July 09, 2006

Miehiä

Pics: Calvato

Minun fantasiani seksistä kahden miehen kanssa.

Jo nuorena tyttönä haaveilin joskus miltä tuntuisi olla kahden miehen kanssa. Tosin ajatukseni liittyi lähinnä ultimaaliseen hellyyteen, toinen imee kaulaa ja korvia ja toinen varpaita. Kokonaisvaltaista tyydytystä, kehon palvontaa.

Ei se vieläkään kuulosta pahalta. Olemme välillä leikeissämme puhuneet siitä, kun toinen mies olisi mukana. Kiihottavinta minusta on ollut ajatus, jossa makaan mahallani, ylävartaloni on mieheni tiukassa puristuksessa, mutta hän silittelee minua oikein hellästi, pistää minut imemään sormeani. Hän pitää minua paikallani, kun olen takapuoli pystyssä. Toinen mies, oikein hyvin varusteltu, survoo minua ahnailla työnnöillä. Välillä työntyy kokonaan ulos ja taas aloittaa himokkaan naintinsa mieheni pitäessä minua paikoillaan. Niin turvalllisesti, niin tuhmasti.

Miehestäni olisi taas ihanaa, kun hän raiskaisi suutani samalla. Pitäisi hiuksistani kiinni. Ja hän ei antaisi yhtään armoa. Olisin yhtä munaa. Tai kahta.

Seistessäni alasti miesten katseiden alla. Toinen miehistä olisi polvillaan takanani jumaloisi pakaroitani. Ja toinen edessä suutelisi minua, siirtyisi rintoihini. Kaikkialle. He söisivät minut. Ahmisivat. Naisivat tajun kankaalle.

Tämä oli hyvin viaton fantasia, tästä olisi hyvä aloittaa..

Niin, mutta mistä sopiva mies?

7 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Kuulostaa kiihottavalta, mutta en kestäis jos mieheni voisi jakaa mut. Siis tarvitsen tunteen että olen vain hänen naisensa.

3:23 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Kuulostaa kiihottavalta myös, mutta mieheni ei kestäisi, jos joutuisi jakamaan minut.

10:24 PM

 
Blogger -mihaella- said...

Hei tytöt, niin eivät nämä ole helppoja asioita. Vaatii erityistä luottamusta, että voisi toimia. En tiedä, en ole päässyt kokemaan. Mutta oma kumppani saattaisi myös havahtua tilanteessa katsomaan kumppaniaan uusin silmin. Itsevarmuutta tarvitaan myös ja varmuutta että toinen oikeasti rakastaa vain sinua.

Tai sitten ihmiset ovat vain niin erilaisia suhtautumisessaan seksiin, leikkimielisyyteen, kokeilunhaluun, "toisen omistamiseen". Kehon ja sielun balanssiin.

Todellinen kumppanuushan löytyy jossain muualla kuin pelkässä seksissä, vahvaa tunnesidettä ei kovin helposti voida murtaa. Ja joskus omalaatuiset tilanteet vain vahvistavat niitä.

Mutta mitäpä minä tietäisin, kiltti viaton tyttö.

12:26 AM

 
Blogger Farewell said...

Eräässä aikaisemmassa suhteessa pohdimme tätä aivan samaista asiaa. Mistä löytää mies kolmanneksi pyöräksi?

Ei todellakaan helppoa, ei missään nimessä. Mieluiten kuitenkin haluaisi sen olevan joku tuttu ja tuollaista asiaa nyt ei ihan noin vaan kavereilta kysytä ;)

Loppujen lopuksi hommasta ei sitten kuitenkaan tullut mitään. Se on todella sääli. Olisihan se ollut hieno kokeilla.

6:33 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Tutun sen kolmannen haluaisi olevan, mutta mistä löytää tuttu, joka kävisi molemmille? Kuinka ehdottaa? Entä tämä, että pakosti joku tuntee olonsa hieman (tai vähän enempi) ulkopuoliseksi... Itse en ainakaan haluaisi olla se, joka tuntee olonsa ulkopuoliseksi. Mutta toisaalta...tuttujen kesken huomioonottaminen yms olisi ehkä helpompaa. Itsevarmuutta todella tarvitaan, jos tälläiseen ryhtyy.

3:43 PM

 
Blogger -mihaella- said...

Joo, tästä olisi kiva kuulla lisää kokemuksia/mielipiteitä. Kuinka nämä asiat järjestyivät ja miten kokemus vaikutti parisuhteeseen?

Kiitos kommenteista:)

12:38 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Kun tätä on tullut kolmantena osapuolena vähän kokeiltua, niin jotenkin näyttäisi siltä, että se kolmas pitäisi löytää mielellään tuttavapiirin ulkopuolelta. Ulkopuoliseksi ja yksinäiseksi hetkittäin olen minä tuntenut itseni näiden parien kanssa. Vaikka kaikenkaikkiaan kokemukset ovatkin olleet täysin plussan puolella. Eli tästä saatan vetää johtopäätöksen, että kyse onkin eniten luontaisista tarpeista, ehkä haluankin toistaa sitä ylimääräisen roolia? Jos joskus vielä saan oman vaimoni suostumaan, ei kyseinen henkilö takuulla tule olemaan lähimmästä, eikä edes etäisestä ystäväpiiristä. Oikean henkilön kemiat vain pitää haistaa yhdessä..

12:12 AM

 

Post a Comment

<< Home