Wednesday, September 07, 2005

Kokemukseni sm-seksistä

Ennen kuin tutustuin sinuun, minulla ei ollut kokemuksia sm-seksistä. Ja tutustuminen on käynyt pikkuhiljaa, heräten. Reilu vuosi sitten kysyit mitä ajattelen fantasioistasi ja kuinka koen sm:n ylipäätään. Vaikea tehtävä. Kirjoitin, kuin kouluainetta. Nätillä otsikolla: Kokemukseni sm-seksistä. Tässä mielipiteeni siis reilun vuoden takaa. Paljon on tapahtunut sen jälkeen, mutta kyllä allekirjoitan tämän edelleen;)

Kokemukseni sm-seksistä

Oikeastaan minulla ei ollut aikaisemmin kokemuksia juurikaan asiasta ( henkilökohtaista/pornoelokuvista tms). Tai oikeastaan nuorena tyttönä lempielokuviini kuului 9 ½ viikkoa, jossa on jonkinlaisia sadomasokistisia teemoja, sitä ns. kevyempää osastoa, joka ehkä kuitenkin on se mistä itsekin pidän. Negatiivisin kokemus sadomasokismista on jostain tv-dokumentista, jossa säälittävä äijäpolo on jonkun ruman näköisen Dominan (maksullisen) käsittelyssä ja toiminta on erittäin karheata ja epämielyttävää. (esim. raastimella penistä silpovaa ja kusen juomista urakalla ja kaikki toiminta mitä näissä näkyi oli aika yksitoikkoista siinä mielessä, ettei oikeastaan ollut tarjolla mitään kontrasteja ja tunneskaaloja. Jos ajattelisin itseäni niin, että saisin vain piiskaa ja ja minua huutaen haukuttaisiin ja se olisi siinä. En tuntisi mitään sellaista, mitä tarvitsen. Ja kyllä netissäkin näkee paljon sellaisia kuvia, että koen ne ahdistaviksi. Jotka eivät ole todellakaan minua varten.

Sadomasokismin visuaalisuus on myös uusi asia minulle (dokumentti ei tarjonnut visuaalista nautintoa, päinvastoin) ja se on mielestäni tärkeä osa sitä. Viattomuus/turmeltuneisuus asettelu on kaunista ja kiihottavaa. Ja asioihin paneutuminen, keskittyminen, suunnittelu ja jännitteiden luominen ajan kanssa ja yllättävän suuri henkisyyden osuus ovat myös asioita joita ei tullut ajatelleeksi.

Jos miettii mieltymyksiään, niin tiedän ”aina” pitäneeni kahleista, nahkasta, kauniista vaatteista ja hiukan rankemmat otteet sängyssä on aina olleet kiihottavia: pureminen, näykkiminen, tukistaminen, takapuolelle läimäyttäminen, anaaliseksi jne. Joten varmasti omat mieltymykset ovat kyteneet pinnan alla, muttei ole tullut kohdalle aikaisemmin ihmistä, jonka kanssa nostaa niitä pintaan. Ja toisaalta myös ihmissuhteessa pitää vallita täydellinen luottamus ja kyky keskustella asioista, tuntemuksista, fantasioista. En voisi antautua totaalisesti ihmiselle, josta en välittäisi niin syvästi. En olisi koskaan uskonut, että ajattelisin sm:n olevan niin tunteikasta.

Himo toista kohtaan on niin suuri, ettei sitä pysty täysin hallitsemaan. Ja silloin tarvitaan hiukan päättäväisyyttä, tuhmia sanoja, rauhoittavia sanoja, hekuman loppuun asti menemistä niin että kaikki aistit ovat käytössä ja täysin siinä hetkessä. Ansaita ja palkita. Anoa ja täyttyä. Vaatii aikamoista itsehillintää dominoivalta osapuolelta, että malttaa pitkittää tietä . Toisaalta mielestäni yksi kiihottavimpia asioita on nähdä toisen kiihko ja siksi on upeata seurata toisen tunnetiloja , reaktioita, avuttomuutta oman mahtavuutensa rinnalla, sitä halua jonka vallassa toinen hakee hyväksyntää ja armoittaa itsensä toiselle.

On helpompi olla alistuvana osa-puolena, se on selvää. Tilanteen ylläpitäminen ja oikeiden asioiden tekeminen oikealla hetkellä vaatii kokemusta ja täytyy tuntea toisen keho todella tarkkaan, että tietää mitkä ärsykkeet toimivat. Ajatuksissani pystyn miettimään monia hekumallisia hetkiä, kuinka alistaa , mutta usein tuntuu ettei vielä osaa rakentaa tilannetta luontevasti, halua kyllä on. Ja varsinkin kun tajunnut minkälaiseen olotilaan toinen pystyy kokonaisuudellaan sinut saamaan, haluaisi pystyä samaan. Mutta jokainen kerta, jolloin olen otettu täysin antaa todellakin opetusta ja varmuutta siihen kuinka itse toimisi. Mutta luulen, etten koskaan haluaisi kuitenkaan olla pelkästään jommassakummassa roolissa.

On todella vaikea kirjoittaa aiheesta ajatuksiaan, mutta tämän hetkinen tilanne on tuntunut hyvältä vaikkakin ei kiihkohetkinään (on sellaisiakin!) joskus miettii, että onneksi äiti ei tiedä. Kaipa jonkinlainen häpeä kuitenkin on olemassa. Ehkäpä, koska kukaan ulkopuolinen ei voi tietää kuinka koet jonkin asian ja kuinka monella tavalla asioita voi tehdä. Itse koen suurta yhtenaïsyyden tunnetta. Voisin humaltua ikuisiksi ajoiksi siitä miten vahvasti tunnen!

On vapauttavaa olla kahleissa, antaa tilanteen vastuu toiselle, olla itse vain nukke. Kaipa sitä jokapäiväisessä elämässään joutuu jatkuvasti olla ”pomona” ja vastuussa kaikesta, huolehtia äärettömästi erilaisista asioista. Ja täydellinen olotilan muutos on todellista hekumaa. Omituista, että juuri kahleet voi tuntua niin vapauttavilta; olet toisen armoilla ja paljastat itsesi voimatta sille oikeastaan mitään.

Ja yhtäakkiä aika pysähtyy. On vain tilanteita, jotka seuraavat toisiaan, jännittäen odotat mitä tapahtuu. Aistien juhlaa. Huone on täynnä kiihkoa ja turvonnut kiimapillu­­- muka viaton, litimärkänä, sykkivänä, hehkuvan kuumat pakarat tarjottimella ja miehen kiihkeä katse, joka tuntuu niin hyvälle. Se on niin nälkäinen katse, niin rivo, kujeileva, rauhallinen. Hän on niin syvällä, ettei lähemmäksi voi päästä. Auliisti katoaa hetken taju ja leijailen jossain turvallisuuden ja pelon ihanassa välitilassa ja tiedän samalla että toinen on aidosti läsnä -olemassa. Lihaa ja verta.

(Tekstistä puuttuu paljon asioita mitä mietin, mutta silmät menevät kiinni ja tulee liian sekavaa tekstiä.. mutta keskustelua jatketaan ja mietteitä.. olet ihana mies, muista se aina!! Hyvää yötä tai huomenta! Ja hyvät kiksit saa pienestä kivusta ja on upeaa kokea tuntemuksia, joita ei ole koskaan kokenut, seurassa johon luottaa.. Sanoiksi on vaikea pukea..mutta tiedät kyllä!)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home