Monday, April 24, 2006

vintage love
Olen ollut niin kiireinen, etten ole ehtinyt kirjoittamaan sen ihanan yön jälkeisestä aamusta. Heräsin ja ensimmäinen ajatukseni oli että haluan käyttää sinua. Ottaa sinut kyselemättä, herättää sinut kunnolla lantioni vaatiessa. HAlusin näyttää hyvältä. Hain vaatekaapistani mustan korsetin päälleni, meikkasin pikaisesti. Ja hyppäsin varmoin mielin päällesi, otin ranteestasi kiinni ja yritin kiinnittää sinua sängynpäädyssä oleviin nahkaremmeihin. Mutta sinä olit eri mieltä. Olet iso mies ja minä siinä hetkessä avuton,kun pistit vastaan. OLisin halunnut hallita tilannetta, mutta epäonnistuin, vaikkei se lopulta ollutkaan huono asia;)

Kysyit missä ovat mustat käsineeni ja saappani. Äänesi sävy oli kysyvän käskevä, mutta kuitenkin lämmin. Aina minun korvissani.

Palasin kilttinä tyttönä pukeutumaan. OLit oikeassa, pukeutumiseni oli ollut liian hätäistä.Tarvitsin viimeistelyä. Käsineet ja kauniit stay-up sukat, saappaiden nyöritystä. Hetkellisen vahvuuden tunteen kaikkoamista, nöyryytystä. Kampasin hiukseni ja palasin luoksesi. Hämmentyneenä, kauniina. Näky mielytti sinua selvästi ja sanoit kuinka voisit herätä joka aamu siihen että olen varustaunut näin. Nyt näyttää siltä milät kuulukin.

China Hamilton
Teit minusta nuken. Laitoit kaulaani pannan. Käskit minun kapuloida suuni. Kääntyilin sängyn edessä ja sinä katselit. Hieroit klitoristani ihanasti sormillasi. Katseeni oli suunnattuna eteenpäin. Tuijotin sängyn päätytolpassa olevaa isoa metalista rengasta ja himoissani mietin kuinka minut olisi lävistetty pienellä rengaskorulla, jota nyt pyörittelisit sormissasi. Sulin käsittelyysi.Tiesin kuinka pornolta näytin silmissäsi ja se kiihotti koko ajan lisää. Rintani olivat korostetun esillä ja sinä teit minut hulluksi. Suutelit suutani, en avuttomana punainen pallokapula sussani voinut muuta kuin hiukan myötäillä koko ajan yhä lempeämmäksi muuttuvia suudelmia. Tätä minä inhoan, ajattelin. Tätä minä rakastan. Anna minun ulvoa tätä himoa. Hiljaa.

Sain lopulta naida sinua, tuntea kuinka nautinto riepotteli paketoitua nuken kehoani.

Kasvojesi ilme orgasmin lähestyessä on minulle erityisen tärkeä. Tunnen kuinka nautinto vie yhä vahvemmin. Kuinka se tuntuu kaikkialla. Pidän sen energiat itselläni ja hehkun.

Hyvää huomenta, sitä se oli. Totaalisesti.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home