Wednesday, April 26, 2006

Askeleita

Kuvat:Hector Heathwood
Askeleita, kopinaa. Ryömin, tanssin. Juoksen ja hiivin hiljaa luoksesi. Askeleita. Luulen, että suurimmat ovat vielä ottamatta.

Joskus mietin omia tunteitani, yhä voimakkaammin pintaan nousseita mieltymyksiä. Minne ne johtavat? Miksi joskus tuntee olevansa eksyksissä vaikka olisi perillä?
Tunnen niin vahvasti. Silloin tietää elävänsä.

Minä rakastan hurmaamista. Rakastan henkisyyden jalostumista. Sellaista häpeämättömyyttä, kykyä kertoa ajatuksistaan. Pohtimista. Heräämisiä.
Muuttumista sanoista lihaksi. Rakastan sitä tilaa, jossa jokainen soluni huutaa yhä vaativampaa kosketusta. Minun tilaani. Sille ei ole aina sanoja. Mutta tunnen sen ääriviivat yhä paremmin, luotan, heittäydyn. Sinä teet ympärilleni tilan. Valoja, varjoja, häikästymisiä, sokeutta ja ennen kaikkea elämän janoa.

JA rakastan niitä pieniä huomionosoituksia, jotka saavat päivän paistamaan. Ohimenevä silitys. Hipaisu.

Taisin jo sanoa, rakastan hurmaamistasi. Herra taikakäsi. Syliäsi.

-----------------------------------------------
Lauantaina olisi tarjolla Kinkybileet, pitää vielä pohtia jaksaako mennä, sillä vappua on tarkoitus juhlia kunnolla. Olen aivan untuvikko näissä kinkybilemeiningeissä, mutta ehkäpä sitä pitäisi edes kerran suunnata kopisevat kenkänsä paikan päälle ja nähdä minkäläista siellä on...Katsotaan.

----------------------------------------------

Kiitos lukijoille!
Havahduin tänään, että blogissani on käynyt jo yli 15 000 lukijaa. Kiitos!

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Sähköpostiosoitteesi ei toimi. Ole hyvä ja ota yhteyttä osoitteeseen supapekka@gmail.com Linkkiasiaa ja asiallista sellaista.

Kaunista ovat tekstisi.

5:33 PM

 
Blogger -mihaella- said...

Kiitos viestistä, testasin postin. Toiminnassa on!

7:25 PM

 

Post a Comment

<< Home