Saturday, January 24, 2009

Runnellussa suudelmassa

Minulla on herkät pienet rinnat, joita turmellaan kovakouraisesti, enkä voi sille mitään. Jokainen liikkeeni ja hipaisu sattuvat ja muistan silloin käsiäsi.

Tietoisuus on läsnä koko ajan paljailla rinnoillani, ihon sametissa, runnellussa suudelmassa. Siinä ihollani. Paita. Askel. Kevyt liike. Polte. Olet läsnä.

Ja kun käsket, paljastan kaiken. Levitän ajellun pilluni tarjolle, ja uikutan sinusta. Vienosti suloisesti, kiimasta. Kapinastakin. Kun käsketään olla hiljaa, on pakko purra rannetta, sillä kosketus saa minut sekaisin.

En halua olla niin paljas ja irstauden kohde. Siinä tarjolla olemisen hetkessä on vielä oudosti viaton, sen pystyy kuitenkin niin nopeasti murtamaan. Pieni taisteluni on turhaa ja ujouteni ehkä vitsi. Mutta suudelmasta kaulallani, huulillani -ja sinun tyytyväisestä äänensävystäsi- olen valmis tekemään mitä haluat, vaadit.

13 Comments:

Blogger Kipukoukku said...

Olisi hauska lukea muistikirjaasi hieman useammin ;)

6:28 PM

 
Blogger -mihaella- said...

Hei Kokeilijat,

olen ollut kovin hiljainen kirjoituksissani. Mutta kiitos palautteesta:). Oi, kuinka odotan sitä päivää, että vielä innostun kirjoittamaan! Mutta joskus vain tuntuu, ettei enää saisi teksteihin tallennettua sitä herkkyyttä, rakkautta ja roisiutta samassa paketissa..071009. Toisaalta tässä viimeisessä tekstissä oli vähän sitä tunnelmaa... -Mihaella-

7:21 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Pakko aina välillä käydä tarkistamassa josko olisit jatkanut..

1:29 PM

 
Anonymous Anonymous said...

No, saahan sitä toivoa..
jatkoa..

11:37 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Vieläkin kai saa, toivoa..
12.11.10

10:55 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Aina saa toivoa...

10:48 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Ahmin tekstisi. Onko kirjoituksenpalosi kokonaan hiipunut? 5 vuotta viime päivityksestä. Löysin nämä viikonlopuna, en ole koskaan lukenut mitään näin intohimoista ja kiehtovaa, kiihottavaa.

3:14 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Kirjoitusintoni on tosiaan hiipunut, pitkästä aikaa eksyin näitä itse lukemaan. Aika haikeaa jopa, mutta koettua ja siitä kiitollisuus. En muista edes kirjautumistietojani blogiin, pitää kaivella muistoja. Täällä nämä tekstit ovat. Pölyttyvät mutta elävät. Kaikkea hyvää!

9:01 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Teatterin lavastajat ja näytelmien ohjaajatkaan eivät osaa tuoda silmiemme eteen yhtä mukaansatempaavia, älykkäitä ja roisin hauskoja kuvaelmia kuin sinä, Mihaella, tekstisi voimalla. Olen myöhäsyntyinen lukijasi, sillä luin blogisi ensimmäisen kerran vuosi sitten, ja palailen aika ajoin toivorikkaana katsomaan josko olisit löytänyt uudelleen sen innoituksen, millä tekstisi syntyy.

10:18 AM

 
Blogger -mihaella- said...

Kiitos tuhannesti! Ilahduttava kommentti. :) ehkä vielä kirjoitan. Jotenkin vaan tuntuu, että niin moni asia jo kirjoitettu; saisiko siihen enää uutta...

4:08 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Kommenttiosio toimii kuin Aladdinin taikalamppu: kun sitä hieraisee ja esittää toivomuksen, pullon henki kuuntelee, ja nyt se palautti sinulle, Mihaella, kirjautumistietosi.

Seuraavan toivomukseni esitän nyt hiljaa mielessäni.

6:09 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Kirjoitanpa vielä yhden kommentin kahden aikaisemman lisäksi. Olet kirjoittajana parhaimmillaan ollessasi fyysisesti antavana (etkä ottavana) osapuolena, silloin kuin kirjoitat sitä ns. roisimpaa tekstiä. Olet ilman muuta voimakkaampi kirjoittaja kuin kohta mainitsemani vinkki, ja osin myös kiitos suomenkielen ilmaisuvoimasi, mutta niin sinä - kuin muutkin tämän kommenttiosion lukijat - saattaisit pitää dumbdommesta. Ei tosiaankaan nimensä veroinen....tässä esimerkki: http://dumbdomme.com/2012/07/tease-me.html

10:19 AM

 
Anonymous Anonymous said...

Aivan uskomattoman hienoja kirjoituksia.

Avain tarina sai minut haltioitumaan...

Toivottavasti jatkat jonain päivänä.

6:00 PM

 

Post a Comment

<< Home