Saturday, December 16, 2006

Kiitos

Kuva: erotique digitale

Sain muutama päivä sitten erittäin kannustavaa palautetta: "Kaksi päivää sitten vielä väitin kivenkovaan etten lukisi kenenkään blogia. Nyt olen lukenut blogisi läpi kahdesti. löydät aina ne parhaat kuvat! Jatka kirjoittamista. "


Tuntuu suorastaan syntiseltä olla kirjoittamatta. Harmittaa. Mutta samalla, tätä kirjoittaessani, huomaan pinnan alla kytevän pienen - ehkä jopa kasvavan- kirjoitusinnon.Kunhan tästä joskus kiireiltäni ehtisin, sopii toivoa. Tule sanat, tule tahto ja tuli. Rakastan kirjoittamista.

Haluaisin saada takaisin sen aidon ilon kirjoittamiseen. Ja kiiiman. On minulla lähes päivittäin vahvoja tuntemuksia ja ajatuksia, mistä kirjoittaa. On vain ollut ilmeisen hankalaa tässä elämässä sovittaa fantasiaa ja oikeaa elämää yhteen.

Haluan oppia ymmärtämään. Seksuaalisuuden ympärillä, sen sisällä, on tunteiden koko kirjo. Se, kuinka vahvasti se vaikuttaa, sen löydettyään, on joskus suorastaan häpeällistä. Ei tarvitsisi olla. Mutta on se vapauttavaakin.

Haluaisin saada sellaisen innon, että nahkaremmin tuoksu välittyisi tänne sivuille. Värähdys tuntuisi pakaroissa. Lukijankin. Naisen kiima reisillä. Haluan kirjoittaa julmuuksia ja jumaloida ihon pehmeyttä.Kuunnella intohimon säveliä, jotka soljuvat minusta, repivät ja vievät. Olla julma. Olla minä. Muuttua lihasta sanoiksi, kadota. Kaikella on aikansa. Olen tässä nyt.

Haluan kapuloida suusi.
Minun suuni puhuu nykyään hävyttömiä. Suvereenisti, häpeilemättä - aiheuttaen ennenaikaisia laukeamisia. Pulmansa kullakin.

Kuva: China Hamilton

3 Comments:

Anonymous Anonymous said...

Nöyrin kiitos.
Montague.

4:24 AM

 
Blogger Blogger said...

Jatka kirjoittamista, koska itse ainakin saan omat kiksini kirjoituksistasi, jokainen on kuin minun ajatukseni. Jokaisen kirjoituksesi jälkeen muistan miksi rakastan miestäni ja miksi haluan häntä. Kirjoituksissasi on kivub kauneutta, sitä, jota en ole uskonut kenekään osaavan pukea sanoiksi, mutta sinä osaat.

11:28 PM

 
Blogger -mihaella- said...

Voi Kiitos Lady Not, pistää aika hiljaiseksi noin kaunis palaute... Kiva kuulla, että näistä teksteistä on ollut iloa muillekin kuin asianomaisille.

Kirjoittamisesta en osaa nyt luvata mitään. Ehkäpä.

Niiaus! -mihaella-

11:10 PM

 

Post a Comment

<< Home