Thursday, September 15, 2005

Fantasia toteuttamatta

Minkälaisella avaimella avataan teitä sielujen syvyyksiin? Sinun sielusi on minun ystäväni ja rakkain. Entä miten arvokas onkaan se avain, jonka olemassa oloa miettii todella. Ei halua sen katoavan. Koti. Lukko ja miehen hellivät kädet.

Tiedän kuinka kovasti haluaisit lukita minut siveysvyöllä tiedostamaan seksuaalisuuttani, odottamaan maagista vapautuksen hetkeä. Itkemään onnenkyyneleitä siitä, että hellit minua kaikki yöt. Itkemään siitä, että vaikka tuntisin olevani sulaa, joutuisin odottamaan. Yrittäisinkö olla miettimättä seksuaalisuuttani vai miettisinkö sitä aivan koko ajan. Hetkien intensiivisyys toki vaikuttaisi siihen suuresti. Pystyn olemaan aika huoletta ilman seksiä pidemmänkin ajan, mutta että minulla olisi tietoinen tila, että käyttöni on rajoitettu. Sietäisin sitä ehkä kaksi tuntia tai päivän. Kaksi, kun lohduttaisit. Kolme, kun hieroisit rintojani ihanasti, hellisit, suutelisit. Ja toisaalta kosketuksesi saattaisi vaikuttaa päinvastoin. En kestäsi hetkeäkään, enempää.

Avain. Se olisi sinulla. Aivan, ei kannattaisi liikaa kiukutella. Vihaiseksi akaksi muuttuminen varmaankin pahentaisi tilannetta.

Seksikirjoissa puhutaan usein seksistä pidättäytymisen olevan avainasemassa suhteen aistikkuuden nostattamisessa ennen kokemattomiin sfääreihin. Parisuhdeterapiasta, kehon aistillisuuden herättämisestä, kumppanin halujen löytämisestä. Siveysvöistä ei puhuta mitään.

Lemmensyövereitä, onnea vai pänsärkyä? Mitä seuraisi, tiedä häntä. Mutta vapauttamisen jälkeen ensimmäisen kerran muistaisi varmasti todella elävästi.

Jos joskus päädymme kokeilemaan siveysvyötä, se pitää tehdä äärettömän lempeästi ja lyhytkestoisesti. Kuulen naurusi. Se on hyväntahtoista, mutta tiedät kuinka heikko lihani on kun sanot oikeat sanat, kosketat oikealla tavalla. Mutta kuitenkin, ajatus tuntuu jotenkin omituiselta, mutta toisaalta haluasin nähdä sen kun nukkuisimme viikon alasti sylikkäin. Tai melkein alasti. Minä hillitsisin kiimani ja sinä kiusaisit minua olemalla ihastuttavan hellä. Sylityksin kanssasi. Kaipaisin ja rakastaisin suudelmiasi ja inhoaisin niiden voimaa. Ja voihkisin tietäen että jään ilman. Söisit minut. Kaikkialta, paitsi lukituilta alueilta. Siveysvyön reunaa koskettava iho olisi äärimmäisen herkkää. Nuolisit loputtomasti ihoani, lantion kaarta. Minä söisin kiltisti spermasi, sehän on selvää. Aina.

Ja olisin muutenkin varmasti aivan ihastuttava, omistettu. Avaimen haltija...omistaja.

(Seksikirjassa tosin kiellettäisiin sperman syöminen pidättäytymisvaiheessa. Meillä se ei taida olla mahdollista...)

0 Comments:

Post a Comment

<< Home