Thursday, December 29, 2005

Ikuisesti hehkuvaa:suudelma

Kapinallinen -lähes savukemyönteinen- kuva ( by Vintage Love ) ei tee uudenvuodenlupauksia, vaan räväkkyydellään ja sähköisyydellään saa minutkin jotain kujeilemaan. Uskoisin. Pidän kuvan tunnelmasta.

Vuosi vaihtuu pian. Siihen kuuluu ehdottomasti suudelmat! Suudelma on aistien täyttymistä ja onhan suu oikeastaan sielun tie. henkäys. Huulet maistuvat, tuntuvat pehmeiltä, aroilta ja varovaisilta, samalla kiihkeän vahvoilta. Ahmivat tunnetta, sinua - minua.

Vuosi vaihtuu pian ja on kulunut kauan aikaa siitä kun mm. hehkulampun keksijä, herra Thomas A. Edison teki historiaa elokuvasuudelmalla. Hänen 1896 tuottamansa eroottinen The Kiss- kinetoskooppielokuva sai ensi-illassa hurmaantuneen vastaanoton. Se näytettiin kolmeen kertaan juhlayleisölle! Elokuva kesti reilusti alle minuutin. (Taisi olla n. 20 sekuntia.) Julkisuudessa kankaalta katsotut suudelmat saivat kuitenkin armotonta kritiikkiä moraalisen arveluttavuuden vuoksi ja onhan se -totta vieköön- kuvottavaa katsoa suudelmaa suuresti läheltä. Elokuva kesti reilusti alle minuutin. Ajat ovat kovin muuttuneet.

Voin kyllä ymmärtää miten häkellyttävä kokemus on ollut todistaa ensi-iltasuudelmaa Broadway-näyttelijöiden hartaan intohimon sävyttämillä suuteloilla. Suudelmassa on jotain pysäyttävää, ei tietenkään aina, mutta oikealla hetkellä se on parasta mitä on. Tai se hetki ennen suudelmaa. Hetki ennen.

Sinulla on kauniit huulet, niitä on hyvä katsoa, koskea. Sormella sivellä. Tai kun laitat sormiasi huulilleni. Imen niitä. Oih, sellaiseen ensi-iltaan haluan minäkin. Latautunutta hetkien kilpajuoksua janoisilla huulilla. Ja saa suudella. kiihottavampaa olisi katsoa aistikasta, tuhmaa suutelua kuin lähikuvapanemista.

Muistan sen kerran, kun suutelit huuleni mustelmille! Olit toki äärimmäisen intohimoinen, nälkäisen omistava. En pystynyt estämään, otin vain. Näytin monta päivää monen mustikan-syöneeltä. Niin varmaan kaikki luulivat. Ei, olin vain salaa suutelemassa baarin nurkassa. Liikaa.

Jos en tässä mitään kirjoittele ennen vuoden vaihdetta toivotan jo nyt kaikille lukijoille suudelmarikasta vuodenvaihdetta! Maistelkaa, syökää, ahmikaa ja hellikää! Jo alkaa parempi vuos, ehdottomasti!

Suutelen jalkojasi ja syön spermaasi, siinä oiva uuden vuoden lupaus;)! Hellää ja jaloa. On ajat todella muuttuneet. Taas saimme muuten loistotekstin t-paitaan. En kai uskaltaisi sellainen päällä kulkea, mutta jos joku näkee sellaisen; se olen minä kaapista hypänneenä. Tai joku joka ryösti idean;) Yksinkertaista ja typerää.

Tunnen tällä hetkellä paljon lämpöä, kun ajattelen sinua. Hehkun.

Aasinsiltainen sanaleikki-kirjoitelmani päättyköön tähän. K.I.S.S

Nämä aistikkaat huulet löytyivät: Glamourpunk

2 Comments:

Anonymous Anonymous said...

:) Hyvää uutta vuotta sulle!

Sun pitää tulla kaapista ja näyttää kuvasi. Mielikuvia voi vain luoda...
Taidat olla kaunis nainen, tuskin laittasit näitä kauniita kuvia, jos et pitäsi itseäs vähintään yhtä viehättävänä. T: Vakilukijasi, miehenalku 28, Turku

11:18 PM

 
Blogger -mihaella- said...

Anonyymi, tuskin sinäkään kuvaasi tänne laittaisit ja kirjoittaisit kuinka ihanaa on syödä spermaa...
Kiitos uudenvuodentoivotuksista!

Ja vaikkei heti uskoisi:) olen ajattelevainen nainen, seksuaalisuus on vain osa minua ja en monestakaan syystä halua paljastaa kasvojani.

Mutta luulen että kuvani pilaisi kirjoitusfiilikset. Tuntuisi ikävältä ajatella, että vaikkapa vanhempani löytäisivät blogini ja lukisivat seksielämästäni suorasanaisia kirjoituksia. Eih, ja eih.

Kaunis, hmm, olen. Itsevarmalta kuulostanee, mutta turha kai sitä on väittää vastaankaan. Ja ihmisten kauneuskäsitykset vaihtelevat, mutta yleisen käsityksen mukaan voin sanoa olevani kaunis.

Vuosia 31, pituutta 175 cm, painoa 58 kg. Pitkät hiukset, tuiketta silmissä. Siinä sinulle tarpeeksi mielikuvia ;)

Yksi viikonloppu minua verrattin profilikuvassani olevaan neitokaiseen, tosin vaatetuksellani oli varmasti vaikutusta kohteliaisuuden syntyyn:) Go figure!

10:12 AM

 

Post a Comment

<< Home