Wednesday, December 28, 2005

O

Loisteliaita valokuvia, brilliant photography, by Calvato

Orgasmi isolla O:lla

Olit aivan kova ja makasit selälläsi. Sellaista miestä pitää käyttää kunnolla.
Hyppäsin päällesi ja painoin tyynyn kasvoillesi, että voin käyttää sinua lelunani häpeämättömästi.Tukahduttaa himoasi ja ruokkia mielikuviasi. Keinuttaa lantiotani, ratsastaa tahdissa joka tuntuu minusta hyvälle. Kiusoitella sinua työntymättä pohjaan asti. Aikani leikittyä sinulla kylmiltäni, tuntui että tarvitsen lisää. Vaihdoin itseni tyynyyn, istuin kiimapillullani naamallesi ja sinä poika sait nuolla kunnolla. Painauduin syvemmälle ja sait maistaa minua. Puristelin rintojani. Käskin sinua laittamaan yhden sormen sisälleni. Voi sitä ihanaa tunnetta raiskata suutasi, melkein pystyin ajateelemaan miltä tuntuisi olla mies ja työntää munaa suuhuun.

Siinä vaiheessa kun kehoni alkaa väristä ja täristä tiedät että laukean naamallesi. Ja siitä vasta innostuin. Ristin kätesi rinnallesi ja aloitin naimisen. Vaikutit niin viattomalta, raiskatulta. Minä paha nainen käytin kehoasi häpeämättömästi itseni tyydyttämiseen. Mutta koko ajan seisokkisi kasvoi ja koveni, sitä et pystynyt piilottelemaan. Ja niin kasvoi kiima sisällänikin. Kovempaa ja kovempaa.

Tuntuu täysin mahdottomalta kirjoittaa sanoiksi miltä tuntuu orgasmi voimakkaimmillaan. Mutta tämä orgasmi sinun päälläsi, kun se lähti tulemaan; koko lantioni tuntui jysähtävän, lämpenevän ja räjähtävän. Täydellisesti, vahvasti ja niin ettei lopulta enää tullut muuta kuin itku.Ei niin että silmät hiukan kostuu yhteisestä herkästä kokemuksesta vaan niin että laukean kyyneliin pakosta. Niin että kyyneleet kuohahtavat ja itku on kuin huuman huipennus. Melkein uikutin. Hervoton olotila. Laukesit sinäkin siinä myrskyssä. Joskus tuntuu, että juuri laukeamisesi saa sen aallon lähtemään lantiostani voimakkaasti. Sykkivä kalusi. Minun myrskyssäni kehoni ei enää ole hallinnassani ja tuntuu oikeastaan uskomattomalta, että ihmiskeho voi tuottaa sellaista nautintoa. Sellaista haluaa lisää. Seuraavan kerran kun pääsen sinua raiskaamaan, käytän kehoasi niin,että pääsen samanlaiseen polttavaan aaltoon. Nain sinua niin kauan, että taju lähtee. Mutta haluan sinun pysyvän hiljaa.

Orgasmit eivät ole minulle itsestäänselvyys. Joskus se tapahtuu helpommin joskus minua saa nuolla reilusti ja enemmänkin. Tai voisi oikeastaan sanoa, että nykyään saan aika usein orgasmin. Mutta oli aikoja aikaisemmassa elämässäni, ettei orgasmit syntyneet miesten kanssa kuin harvoin. Enkä koskaan lähtenyt näyttelylinjalle. Ja kuitenkin nautin seksistä ja koin sen olevan ihanaa, tyydyttävää ja olin kyltymätön. Nyt kun nautin, tulen hulluksi. Ihanaa! Tiedän, että näin voi olla!

Jossain vaiheessa (vuosia, vuosia sitten) tajusin kuinka hyvät orgasmit saan, kun nuollaan klitorista ja kaikki reiät ovat käytössä sormien ja dildon avulla. Huomasin kaipaavani sitä useammin kuin kehtasin pyytää.Olin heräämässä. En vain kehdannut. Meidän suhteessamme on upeaa se, että voi sanoa mitä tuntee, himoitsee, haluaa tai toivoo. Jos on kiltti tyttö toive voi toteutua. Tuhmallekin tytölle voi käydä hyvin;) Tuntui vapauttavalta yksi päivä, kun sanoin sinulle ratsastaessani, että laita dildo samalla peppuuni. Ja laitoithan sinä.

Yksi lelu on ollut jonkun aikaa käyttämättä. Hmm, mieti. Käytettäisiinkö pian?

4 Comments:

Blogger Blogger said...

Kirjoitat todella upeasti!

1:01 PM

 
Blogger -mihaella- said...

Kiitos:) Vaikea aihepiiri. Enpä muista, olenko aikaisemmin saanut naisilta palautetta tänne blogiini.

1:48 PM

 
Anonymous Anonymous said...

Ehkäpä kommenttien niukkuus johtuu siitä, että on vaikeaa kommentoida latistamatta näiden tekstien luomaa tunnelmaa. Pidän siitä, miten kirjoitat: terävästi, kauniisti ja suoraan.

8:05 PM

 
Blogger -mihaella- said...

Oi, kiitos! Tuo piristi kyllä mieltä:) Ja inspiroi kirjoittamaan rohkeasti!

Hyvä naiset, kiva kuulla, että teitäkin käy täällä!

12:04 AM

 

Post a Comment

<< Home