Sunday, December 18, 2005

Avain, 12.

Kotona. Hiljaista. Juon mehua. Pesen hampaani. Näyttääpä täällä kodikkaalta ja siistiltä. Annan hänen odottaa hetken. Kävelen makuuhuoneeseen. Mieheni makaa sängyllä, jonka päätyyn hän on kiinnittänyt ketjun. Ketjun päässä on kaulapanta ja hän. Hänen hiuksensa ovat auki ja pitkät suortuvat lepäävät tyynyllä. Siveysvyö näyttää todella pornolta hänen päällään. Hän on kuin kesytetty leijona. Katse vain ja olen aivan märkä.

Toimin kylmän rauhallisesti. Otan hyllyltä A4-arkin ja laitan sen yöpöydälle. Kaivan laukustani kondomin ja taksikuitin. Laitan ne paperin päälle. – Oletkos miettinyt täällä tuhmia, kysyn. – Olen miettinyt vain sinua, taukoamatta, kuuluu hiljainen vastaus. Riisun vaatteeni ja hyppään mieheni päälle. Nojaan käsilläni sängyn päätyyn, nousen polvilleni. – Nuole, näytä mulle kuinka naista kuuluu nuolla! Painaudun hänen kielensä ahnaaseen, huolelliseen ja armottomaan käsittelyyn. Sietämättömän ihanaa. Hän pitää minua vahvasti otteessaan. Hänen sormensa tuntevat varmasti puristavan sykkeeni, kiima valuu hänen kasvoilleen. Hän nuolee. Nuolee minut kiltisti puhtaaksi. Olen kotona. Jes! Paras kotiin tuleminen sitten viime kerran.

- Olet ollut todella kuuliainen. Itsehillintäsi ja tottelevaisuutesi on ihailtavaa. Haluan palkita toimintasi. Kohtuullisuuden nimissä olisi suotavaa jos saisit panna mua takaapäin, mitä sanot? Huojentunut katse, kiitollisen suloinen. Irroitan hänet sängynpäädystä.

Välinevarastomme on saanut uuden tuttavuuden: dildovyön. Otan sen esille. Vaikka mieheni on hiljaa, katse suunnattuna alaspäin, kuulen kuinka hän kiroaa. Mutta minulla on avain. Ja hänellä on vielä sisua jäljellä. – Haluan kolme kertaa, mutta saat tehdä sen kuinka haluat; käyttäen käsiäsi, dildoa, mitä haluatkin – paitsi kyrpääsi. Asetun kontilleni. Jalassani on kauniit stay up - sukat. Nostan takapuoltani ylöspäin, selkäni on kaarella. Tunnen hänen katseensa. Odotan. Âärettömän kiihottavaa. Tunnen parit läimäytykset pakaroillani, loistavan kihelmöinnin. Hän lopettaa. Siveysvyö muistuttaa olemassaolostaan.

Hän ottaa minua lantiolta kiinni. Hyväilee hellästi ja raapii kevyesti alaselkääni, tietäen herkät kohtani. Hän lähtee keittiöön ja palaa pian mukanaan jääpaloja. Hän hieroo jäällä selkääni, kirjoittaa salaisia viestejä, joita en pysty tulkitsemaan. Jään polttava suudelma jää sulostuttamaan alaselkääni. Tunnen kun pisarat valuvat. Minä sulan. Samassa tunnen kuinka hän tunkee dildon sisääni yhdellä voimakkaalla survaisulla, aivan syvälle. Tuntuu niin hyvälle. Mieheni vetää ”itsensä” ulos ja pienen odottamisen jälkeen lävistää minut uudelleen, takaisin sisälle. Uudelleen, pois, takaisin, takaisin. Hän takoo alkukantaista rytmiään minuun ja dildo laulaa.

Tunnen hänen sormensa anuksessani. Olen täysin tajuttomassa tilassa, kiihko huumaa ja saa minut vaikeroimaan, vaatimaan lisää. Tämä olisi täydellistä, jos minua vielä nuoltaisiin samalla. ( vieras mies kuvio osoittautui minulle liian kovaksi palaksi, mutta en aio luopua fantasiastani kahden miehen kanssa, joista toisen pitäisi olla ehdottomasti mieheni!) Minua pannaan hullunlailla, eikä hänellä ole aikomustakaan lopettaa. Laukean. Laukean. Laukean. Olen häpeämätön.

18.joulukuuta 18/24

Herään aamulla, kun hän silittää hiuksiani, kasvojani. Katselee. Tunnen itseni viattomaksi. Suihkun piristävä voima (ja orgasmi) karkottavat nopeasti viattomat aatteeni. Saan oivan idean. Miesten g-pistehän sijaitsee peräaukossa (tuleekohan nimi jotenkin gay-johdannaisesti). Miestäni voisi piristää saada tuntea kosketukseni.

- Käänny mahallesi! Otan liukastusainetta ja toimin hyvin hellästi, mutta ahnaasti. Painan seinämää etusormellani, tärisytän sormeani. Mieheni liikehtii levottomasti, voihkii hiljaa. Lupaan panna sinua, jos pysyt paikoillasi. Hän lupaa.

Dildovyöllä ja minulla on pian tekemistä. Loistava tunne pistää mies uikuttamaan kiimansa. Hellästi vain panen sinua. Ei se satu. Oppia ikä kaikki. Haluan oppia lisää. Puen päälleni koulutyttömäiset vaatteet. Laitan miehelleni käsiraudat. Kädet ovat selän takana kiinni. Otan avaimen kaulaltani. Mieheni ilme sulaa. – Odota, kuuntele ensin, sanon. Haluan nähdä kuinka tyydytät itseäsi tuolia vasten. Olen tuhman utelias kiimainen tyttö ja kovin tiedonjanoinen. Haluan kuvata, kuinka sinä epätoivoisesti runkkaat. Ilman käsiä.

Häkellyn itsekin esiin tulleesta julmuudestani. Haen videokameran ja annan merkin miehelleni. Hän yrittää epätoivoisesti hinkata itseään tuolia vasten, nolostunut, tuskainen ilme korostuu entisestään videolla – olen siitä aivan varma. Laitan kameran pöydän kulmalle jatkamaan kuvaamista omatoimisesti. Alan masturboida, ihan vain kiusallani. Jatkan aikani. Katsomme toisiamme koko ajan silmiin.

– Tuo on aika säälittävän näköistä ja kyllä ansaitset oikeasti tulla, kun niin kiltisti annoit minun panna sinua. Voin auttaa sen verran, että saat tulla reisilleni. Pidän jalkani tiukasti yhdessä. Makaan selälläni sängyllä ja nostan jalkani ylös. Olen sivellyt itseäni öljyllä ja mieheni kyrpä hankautuu reisiäni vasten, hieman polvieni yläpuolelle, liikkuen liukkaasti. Kamera on siirretty sopivaan kulmaan, jotta saamme ikuistettua herkän jälleentulemisen. Minua panettaa, mutta hillitsen itseni. Annan hänen tulla. Ja sitä ei ihan vähän tulekaan. Olen liimaisen tahmea. Vitsailen hänelle: - Tuli sitten vähän enemmän kuin tippa. Olisikohan syytä viettää tipatonta tammikuuta? Suihkun jälkeen avain palaa kaulalleni. Mieheni on taas lukossa. Käsiraudat avataan.

On elo hellää ja ihanaa.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home