Tuesday, January 17, 2006

Meemi omituisista tavoista

Herra Marky Mark haastoi minut kertomaan omituisuuksistani. Hymyilytti myös hänen blogissaan ollut pohdinta: "Löytyy musta tietenkin hieman tiettyä kinky-henkisyyttä tykkään esim. paljon Mihaellan tarinoista, mutta en mä sitä nyt omituisuudeksi laske." Kiitos:) En minäkään. Siinäpä sitten haastetta keksiä itsestään omituisia piirteitä. Mieheltä, kun kysyisi ehkä vastaus olisi helpompi. Yritän itse miettiä. Ja mikä nyt on oikeastaan omituista...

Homman nimi: Kirjoitan merkinnän, jossa paljastan viisi omituista tapaani. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Koen sympatiaa pehmonalleja tai muita otuksia kohtaan. Nallen korvaton sielunelämä on sydäntä särkevää ja rikkaan värikästä. Lue: en voi hylätä pehmolelujani. Tai ostoksilla jos kosken esim.nalleen, on vaikeaa hylätä se tai etsiä -mukamas parempi- toinen nalle leluhyllyltä. Nykyään pystyn jo jättämään nallet hyllyihin jo helpommin.

2. Kiihotun kahleiden kolinasta. Ja vaikka mistä...
(Miehestä on omituista se että mitä tyydyttyneempi olen, sitä enemmän haluan. Se on vain niin ihanaa, on normaalia haluta lisää;))

3. En voi sietää vahingossa kostunutta leipää, jota haukkaan epähuomiossa ja tunnen itseni liian sorsamaiseksi. Yök!


4. Pidän sidotuista keijukaisista.

5. Itken joskus kovin vuolaasti lukiessani kuolinilmoituksia (tosin en ole aikoihin lukenut niitä.)

En oikein osannut vastata järkevästi, sillä nämä eivät ole niin puhtaasti tapoja. Ehkä minulla ei ole omituisia tapoja tai olen niin omituinen etten sitä itse edes huomaa:)En esimerkiksi huuda aamulla ensimmäiseksi:Kiai!Ja heitä volttia. Ja en nuku jalat tyynyllä ja pää jalkopäässä.

Mies pistäisi minut varmasti eteiseen nukkumaan.

Haasteita on varmasti jaettu jo vaikka kenelle. Siispä sinä lukijani, jota ei ole vielä haastettu, saa osallistua!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home