Saturday, December 03, 2005

Avain, 4.

En heti oivaltanut siveysvyön vaikutuksia ja mahdollisuuksia. Yksinkertainen ajatukseni oli estää mieheni runkkaaminen, kun itse olisin siveä. Mutta sehän olisi ollut varsin tylsää, mielikuvituksetonta. Tajusin, että voin saada vaikka seitsemän orgasmia päivässä. Mieheni kieli ei ole vangittuna. Käteni ovat vapaat, mieleni janoinen ja nautinnon tavoittelu vertaansa vailla. Huomasin sen varsin pian.

Rakkauteni armosta virut tuskissasi, rakas mieheni. Häpeämättömästi, leikin, mässäilen kehoni halukkuudella. Pärjään mainiosti ilman kaluasi. Harmittaako se sinua? Niin minäkin luulen. Mieheni saa tutustua masturboinnin avartavaan maailmaan oikein urakalla. Hän näkee minut kaikista mahdollisista kulmista. Näytän varmaan aika haluttavalta, kun olen polvillani, hyväilen itseäni. Antaudun sormieni pehmeydelle. Olen selälläni, jalat levitettyinä, nuoleskelen kiimalta maistuvia sormiani. Hiukset letitettyinä katselen häntä härnäävästi. Välillä teen sen viattomasti, välillä roisisti tungen ison dildon sisälleni. Kiemurtelen, vikisen, panen itseäni antaumuksella, rohkeudella ja nälällä, jolle ei näy loppua. Tuhmasti ja usein. Suihkussa saa hyperorgasmeja, kun kova vedenpaine piiskaa ja nuolee klitoristani, reisiäni. Se ei väsy, jatkaa loputtomasti ja saa minut sinkoilemaan pitkin kylpyhuoneen seiniä. Elämä on loistavaa. Mahtavaa!

Seksuaalisuuteni on herännyt aivan uusiin sfääreihin. Se on kuin kuohuviiniä, poreilee helmiäistä hunajaa; humalluttaa. Mieheni saa siitä päänsärkyä.

Janoan kosketusta, laukean kiihkosta vapautuneesti. Minusta tuntuu, että kävelykin olisi jotenkin äärettömän aistikasta. Vaistoan kehoni liikkeet tarkoin. Olen läsnä ja enemmänkin. Olen kiimainen narttu, en halua olla mitään muuta.
...jatkuu

0 Comments:

Post a Comment

<< Home