Monday, December 05, 2005

Avain, 5.

...jatkoa tarinaan...
On kulunut jo melkein viikko. Mieheni peittää turhautumisensa kiitettävästi. Kun hän käy suihkussa, katselen häntä ihastellen. Hieron hänen kehoaan, vaahdotan saippualla ihon. Hänen kätensä käsirauhoissa. Hän saa huomioni ja näen kuinka veri virtaa. Taistelen todella himojani vastaan. Olo onneksi helpottaa kun lukitsen vyön. Avaan käsiraudat. Minun mieheni, sinetöitynä, minulle ja vain ainoastaan minulle.

5.joulukuuta 5/24

Tänään vietämme leppoisaa koti-iltaa. Mieheni valmistaa hiton hyvää tulista kanakastiketta. On todella mukava fiilis ja innostumme juttelemaan kaikenmaailman asioista: lapsuusmuistoista, mediaseksikkyydestä, musiikin autenttisuudesta, sankaritarinoista ja himon anatomiasta. Jalostavaa keskustelua
– Lainasin muuten yhden leffan, meinasi unohtua! sanon. Mieheni iloksi olen valinnut mehevän pornoelokuvan. – Perhana sun kanssa, hän sanoo naurahtaen. Miestä syödään. Myöhemmin samana yönä hän saa maistaa miltä maistun. Miltä tunnun, kun laukean hänen kasvoilleen. Sykkivä pillu, tärisevät reidet. Hän saa minut tulemaan niin vahvasti ja kauniisti, että itken. Mestari. Hän sanoo, että on tuskallinen onni saada tuntea sisimpäni. Olen otettu.

...jatkuu

0 Comments:

Post a Comment

<< Home