Thursday, December 08, 2005

Avain, 7.

...jatkoa
Arki kutsuu taas. Kävelen kohti työpaikkaani. Katselen ihmisiä, kun he kulkevat ohitseni. Tunnen kuin olisin ulkopuolinen. Tunnen olevani erilainen. Mainiota.

Työpaikan kahvitauolla naiset puhuvat, kuinka kiireisenä joulun tulo pitää ja kuinka ukkorähjä se vonkaa, että lemmenleikkeihinkin pitäisi ryhtyä. Huvittuneena kuuntelen heidän tarinointiaan.

Meillä on asiat niin toisin. Ukonrähjä on jumalainen mies ja tällä hetkellä vieläpä täysin halukkaasti alistettu palvelukseeni. Ei vonkaa, ei murahtele tyytymättömästi; odottaa kiltisti antaen kaikkensa. Ihmisten kannattaisi joskus kokeilla, kuinka vahva rakkauden mieli voi olla. Kuinka seksillä pystyy ilmaisemaan niin monenlaisia tunnetiloja, joita meitä kaikissa piilee. En luonnollisestikaan puhu mistään yhden yön sekoiluista vaan vahvasta ihmissuhteesta, antaumuksellisesta rakkaudesta, luottamuksesta, himosta, rajojen rikkomisesta, henkisyydestä, mielen mahdista, nöyryydestä; siitä minä puhun. Voidakseen kävellä ylväästi, on joskus kontattava.

Tiedän sen itsekin.
...jatkuu

0 Comments:

Post a Comment

<< Home